CBS GAVÀ

Gran jornada de tècnics i tècniques del beisbol i softbol català, al Coaches Wintermeeting

Gran jornada de tècnics i tècniques del beisbol i softbol català, al Coaches Wintermeeting

El passat dissabte 3 de Febrer, va tenir lloc a les instal·lacions del camp municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi, la Coaches Wintermeeting. Un nou projecte de reunions anuals per a la reflexió́ sobre reptes que haurà̀ d’afrontar la Federació́ Catalana durant els propers anys.

La primer part d’aquesta activitat va estar guiada pels tècnics i col·laboradors de la FCBS, en Daniel A. Martínez i l’Òscar Román, que van exposar els coneixements i opinions que van rebre a la passada EBCA, a Bèlgica, amb tots els tècnics i tècniques catalanes del CBS Gavà, CB Viladecans, CBS Sant Boi, CBS Hèrcules L’H, CB Barcelona, CBS Barcino i BC Manresa.

El Coaches Wintermeeting, va començar amb l’exposició del Daniel A. Martínez, que va tractar sobre l’aspecte mental dels jugadors i jugadores, adaptat sempre a la noves generacions. En una segona part, el tècnic Òscar Román va fer una breu explicació del nou projecte, que properament, té pensat incorporar la FCBS, el RALLY CUP. Projecte que tractarà d’un nou format de promoció del beisbol i softbol català, sempre sobre la supervisió i col·laboració d’Andre Lachance, director de desenvolupament esportiu de la Federació Canadenca i manager de la Selecció de Canadà de beisbol femení.

Tot seguit, es van crear un tallers de treball, on els varis tècnics i tècniques assistents, van poder opinar i col·laborar amb el pla estratègic de la Federació per els propers anys, tracten els temes de promoció, tecnificació, competició i formació.

Durant la tarda del mateix dia, van tenir lloc les reunions de categories i competicions del beisbol i softbol català 2018.

27459581_2029871960564419_3087990758950591478_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?