CBS GAVÀ

Hèrcules Campió de Catalunya Softbol Masculí 2014

Hèrcules Campió de Catalunya Softbol Masculí 2014

Play Off Campionat de Catalunya Softbol Masculí 2014
Aquest passat Diumenge 20 de Juliol s’ha celebrat el Play Off del primer Campionat de Catalunya de Softbol Masculí entre els equips Rumberos i Hèrcules de l’Hospitalet.
Hèrcules L’H 14 Rumberos 8
El primer partit va ser dominat per l’ofensiva dels de Hospitalet amb un ‘rally’ al 3er inning de 8 carreras on va sentenciar el partit i posant el 1-0 al play off a favor de Hèrcules.
Rumberos 6 Hèrcules 5
Partit molt just on Hèrcules era per davant al marcador a l’última entrada per 5-4 per Rumberos van poder empatar el partit a 5 i amb bases plenes el llençador de Hèrcules va permetre una base per bola i d’aquesta manera, Rumberos va deixar al terreny de joc al Hèrcules posant el 6-5 al marcador final i empatant el play off a 1.
Hèrcules 13 Rumberos 12
Tercer i definitiu partit, un partit boig amb moltes carreres i molts nervis on Rumberos era el vencedor per 12-9 al tancament de l’última entrada, desprès de varis hits consecutius dels de Hospitalet van aconseguir empatar el partit a 12 on finalment, Frank Salas (personatge molt important per la creació d’aquesta lliga) amb un Fly de sacrifici va donar el triomf al equip Hèrcules de l’Hospitalet.
Molt bon ambient al camp de beisbol de l’Hospitalet amb més de 400 persones animant als dos equips classificats.
Enhorabona als dos equips i al Hèrcules L’Hospitalet per ser el primer equip a aixecar la copa de Campions del Campionat de Catalunya de Softbol Masculí

20140722-190729-68849103.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?