CBS GAVÀ

Homenatge a Antonio Hervás i 50 aniversari del Beisbol a Gavà

Homenatge a Antonio Hervás i 50 aniversari del Beisbol a Gavà

Aquest cap de setmana es celebren dos actes importants i que ens porten a revisar l’arxiu per veure que el beisbol i el softbol son esports arrelats a Catalunya i amb un passat important.

Homenatge a Antonio Hervás Jiménez

El dissabte dia 18 a les 17.30h abans de començar el partit de Lliga Nacional entre el FC Barcelona i el Sant Boi. Antonio que ha estat un dels directius que a les últimes dècades ha estat defenent l’esport com a part de la seva vida, com a jugador va participar amb el Picadero, RCD Espanyol, FC Barcelona, La Ruleta i el club que el va fundar el “Cinco Rosas” (actual CBS Sant Boi), va ser tècnic i jugador de Seleccions Catalanes i Espanyoles i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol.

Veure notícia Web Sant Boi

Torneig Commemoratiu 50 aniversari del Beisbol a Gavà

Durant tot el dissabte i diumenge el Camp de Beisbol i Softbol de Can Torelló tindrà activitats vinculades amb el mig segle que fa que el beisbol es juga a la ciutat de Gavà. Durant el matí de dissabte de 10 a 14 hores es celebrarà la III Trobada “LITTLE LEAGUE” destianda a nens i nenes d’edats fins a 12 anys i que podran gaudir d’una estona ambientats en el beisbol i el softbol. S’espera la presència de més de 120 participants vinguts dels diferents equips i d’altres poblacions on mica en mica s’està creant un vincle amb aquest esport.

A partir de les 15 hores, donarà inici 4 partits de SLOW PITCH VETERANS, modalitat de softbol suau pensat per persones que mai han practicat aquest esport o esportistes o pares que ja fa temps que no el practiquen amb la mateixa asiduitat que quan eren joves i destinat a persones adultes que enfrontarà als equips amfitrions del CBS Gavà Veterans i el Industriales de Gavà, contra 3 equips foranis, vinguts dos d’ells dels Estats Units d’Amèrica i un altre d’Alemanya. Un torneig que es tancarà el diumenge al matí amb 6 partits i la clausura a les 14.30 hores.

VEURE CALENDARI D’ACTIVITATS Slow PitchTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?