CBS GAVÀ

IBAF i ISF es fusionen per avançar

IBAF i ISF es fusionen per avançar

La Federació Internacional de Softbol (ISF) a donat oficialment llum verda i ha donat el seu “SÍ” a la proposta de la Federació Internacional de Beisbol (IBAF) per formar una federació conjunta amb els dos esports. L’acte es va celebrar ahir a Houston (Texas/USA) en un congrès on el 71 per cent de les federacions van votar a favor de la nova confederació de Beisbol i Softbol.

El desembre es presentará el nou de la Federació al Comité Olimpic Internacional per la reinserció dels esports al programa olímpic 2020, una lluita que fins ara havien dut a terme ambdues federacions per separat, però que la IBAF amb el seu president italià Riccardo Fraccari va liderar per a una unió que ahir es va fer realitat.

Comunicat de premsa de la ISF:

HOUSTON, TEXAS (USA) – Avui, la Federació Internacional de Softbol celebrarà el seu Congres Extraordinari per examinar i sometre a votació una resolució per combinar amb la Federació Internacional de Béisbol un programa Olímpico 2020.

Desprès d’un gran debat, el Congrès especial aprova la creació d’un únic estatut per una nova confederació internacional de Softbol i Beisbol. El Congres ha votat a favor de la nova confederació internacional amb un 71% a favor. El Presidente de la ISF, Don Porter va dir, “Estic satisfet amb els resultats i esperem amb interès la reunió amb els directius de la IBAF per a la prepració d’un programa conjunt per presentar a al COI aquest desembre”, també va afegir ”Hi haurà moltes coses positives que podrem fer junts pels nostres esports, no nomès pels Jocs Olímpics“.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?