CBS GAVÀ

Increible… A la Gran Final Little League Europa-Àfrica

Increible… A la Gran Final Little League Europa-Àfrica

Ho han fet, la Selecció Catalana ha arribat a la final del torneig Little League Europa-Àfrica després de guanyar al representant d’Italia, Emília Romana per 4-1, en un intens partit per recordar durant anys, en el que l’equip ha hagut de suar i remuntar un 0-1 desfavorable ja a la primera entrada, però els nostres han aconseguit empatar i posar-se per damunt a l’electrònic de Kutno. Ha estat a la quarta entrada en la que un Homerun d’Omar Hernandez amb corredor a primera base ha donat l’avantatge del definitiu 4-1.
Bona feina del llançador obridor, Frank Hernandez que ha estat al monticle cinc entrades completes i ha deixat a Jostin Castillo per tancar el partit amb un important zero.
Demà pot ser un gran dia pel beisbol català, que en la seva primera participació ja ha aconseguit superar les expectatives. Felicitats, per nosaltres ja sou els campions, un últim esforç i el somni de volar a Williamsport es farà realitat. A les 11 hores el gran partit davant del representant Txec, el Moravia South Little League. Podeu seguir el resultat per entrades a traves de Twitter: @FCBeisbolSofbol o el Facebook.

20140721-003858-2338220.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?