CBS GAVÀ

Inici de totes les categories de beisbol i softbol al Campionat de Catalunya

Els passats caps de setmana del 12, 13 i 19,20 de Setembre van iniciar-se els Campionats de Catalunya de totes les categories.

Desprès d’una llarga espera, de més de 5 mesos, sense competició causat per l’alerta sanitària del Covid19, van arrencar 7 categories de beisbol i 4 de softbol, amb les úniques baixes de les categories Rookie i PlayballCAT (Sub-8).

Amb un total de 73 equips participants, dividits entre 11 clubs, i més de 230 partits que es disputaran en tres mesos de la competició reina de la FCBS.

En el pont de desembre, del 5 al 8, es disputarà la Copa Catalunya, en format semifinals i final entre els 4 primer classificats del Ct. de Catalunya. Un format molt més reduït del que fins ara es disputava.

Des de la FCBS mostrem el nostre agraïment als clubs catalans per tots els esforços fets, per aconseguir seguir endavant amb els nostres esports tot i les moltes restriccions que cadascú pateix a les seves instal·lacions, i sobretot per la feina feta seguint els protocols de joc.

Adjunt el link on podeu trobar tots els protocols de les federacions catalanes, entre elles el de beisbol isoftbol, pel nou inici a les competicions.

https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/afectacio-del-coronavirus-a-lesport-catala/protocols-de-les-federacions-catalanes/

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?