CBS GAVÀ

Inici extraescolars de beisbol i softbol

La FCBS està començant a recollir els fruits de les últimes promocions escolars realitzades a diferents centres escolars.

Actualment, gestiona diferents extraescolars com la de beisbol benjamí a les escoles Germans Amat i Targa de Viladecans i Casablanca de Sant Boi a més a més de la de softbol mixt a l’Institut Rubió i Ors de Sant Boi.

Aquestes escoles s’afegeixen a les que ja estan rodades com Joan Bardina de Sant Boi, Doctor Trueta de Viladecans i Institut Camps Blancs de Sant Boi. Totes elles organitzades i promogudes pel Consell Esportiu del Baix Llobregat on venim treballant i col·laborant conjuntament i amb aquesta unió de forces, els resultats obtinguts han sigut molt bons.

A més a més, des d’aquesta setmana, gràcies també al Consell Esportiu del Baix Llobregat, hem conegut la creació d’una nova extraescolar de beisbol benjamí a l’escola Montserratina de Viladecans.

El CEBLLOB ha engegat aquest mes de gener una lliga escolar de beisbol sala amb 5 equips escolars on finalitzarà el proper mes de juny on les finals es jugaran en una de les instal·lacions federades.

Els hi donem la benvinguda a aquests nous i noves practicants dels nostres esports!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?