CBS GAVÀ

Inicia la Copa Catalunya en totes les seves categories

Inicia la Copa Catalunya en totes les seves categories

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol dona inici a la Copa Catalunya, competició que s’allargarà fins finals del mes de Novembre, on posarà punt i final amb dues semifinals i final de totes les categories on es debatrà el guanyador d’aquesta competició.

image001Seguint com al Campionat de Catalunya es mantenen les 7 categories de Beisbol seguint amb el Benjamí, la categoria més novell. I en el Softbol, tenir en compte que en aquesta Copa Catalunya, per segon any consecutiu participarà la categoria sènior masculina. En el Softbol femení seguirem amb les dues categories, participant la sub17 (Cadet-Juvenil) i la Sènior.

El calendari oficial va iniciar-se el passat cap de setmana en algunes categories, i d’altres s’han iniciat aquest cap de setmana del 19 i 20 de setembre.

A la categoria més petita, els benjamins de beisbol, trobarem quatre equips, el CB Barcelona, el CB Viladecans, el CBS Gavà i el CBS Sant Boi Patufets.

La següent categoria, els alevins de beisbol, participaran cinc equips on el CBS Sant Boi presenta 3 equips, els Goofies, els Ramonets i les Patufetes, els altres participants son el CB Barcelona i el CB Viladecans.

Els infantils de beisbol, on hem guanyat dos equips respecte al Campionat de Catalunya, participaran vuit equips, on trobem als Drac’s, el CBS Gavà, el CBS Hèrcules l’Hospitalet, el CB Barcelona, el CB Viladecans, el Projecte Gavanenc i el CBS Sant Boi amb dos equips, els Pitus i els Anacletos.

La categoria sub -16 de beisbol, seran cinc participants, el CB Barcelona Vermell i el CB Barcelona Blau, el CB Viladecans i dos equips del conjunt de Sant Boi, els Santboians i el CBS Sant Boi.

Els juvenils de beisbol, categoria on eren tres equips, el CB Viladecans, el CBS Sant Boi i el CB Barcelona passarà a ser una nova categoria, sub-20, i així el equip del CBS Gavà participarà també en aquesta competició.

Finalment, la categoria sènior de beisbol, amb vuit participants, on es sumen els equips participants a Divisió d’Honor, més els ja participants al Campionat de Catalunya, que tots ells son: el CBS Barcino, el CBS Hèrcules l’Hospitalet, el CBS Gavà, els Drac’s, el CB Viladecans, el CB Sant Boi i dos del CB Barcelona, l’equip Blau i el Vermell.

Per altra banda, al softbol, la categoria sub-17 femenina, ha guanyat un participant del passat Campionat de Catalunya, ja que l’equip del Projecte Softbol Gavanenc participarà en aquesta Copa i faran un total de cinc equips, amb els anteriors equips, CBS Hèrcules l’Hospitalet, CB Viladecans i els dos equips de Sant Boi, el CBS Sant Boi i les Santboianes.

A la categoria sènior trobarem les tres participants a la Divisió d’Honor, el Projecte Softbol Gavanenc, el CBS Sant Boi i el CB Viladecans, més l’equip barceloní del CBS Barcino.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?