CBS GAVÀ

Joan Rodriguez nou President del Club Beisbol Viladecans

Joan Rodriguez nou President del Club Beisbol Viladecans

Canvis a l’històric Club Beisbol Viladecans. Joan Rodriguez nou president del Club desprès d’haver presentat la única candidatura a les eleccions iniciades el passat mes de juliol i amb ell un grup nou de treball per continuar la tasca del club català més llorejat de la història del nostre esport.

Rodriguez de 33 anys, pren el relleu de Julio Cano, sense cap mena de dubte una persona respectada i compromesa per la seva trajectòria, primer com a jugador arribant a ser internacional absolut, desprès com a tècnic i finalment en l’àrea directiva arribant a ser president en tres mandats i membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana. Durant els tres mandats de Cano hi ha hagut noms destacats com els d‘Alfons Barrué, Josep Segura, Miguel Catalán, Jose Luis Albado, Jauem Puig, Joan Llopis i molts d’altres que de ben segur seguiran col.laborant amb el club de la seva vida.

Joan ha estat un esportista que ha passat per varis clubs catalans i en aquesta última etapa ho ha fet amb el Viladecans, a on ha presentat un projecte ambiciós amb un grup nou de treball; David García com a Secretari, Josep Romaguera com a Tresorer i els vocals Encarni Robles, Didac Mazón, Laura Minaglia i Brigido Sánchez.

A la nova Junta Directiva desitjar molta sort i encoratjar-los a aconseguir tots els èxits esportius que s’han plantejat i a la sortint agraïr-los tants anys de feina ben feta pel Club i esperar trobar-los pels camps de beisbol i softbol.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?