CBS GAVÀ

Jornada final Copa Catalunya 2021

Aquest cap de setmana es disputaran les finals de cada categoría, al camp de beisbol i softbol Antonio Hervás de Sant Boi, on les 12 categories amb classificació tindran el seu campió de la Copa Catalunya 2021.

Els partits del camp de beisbol es podran seguir en directe per esportplus.tv i els partits del camp de softbol pel cnaal youtube de Sant Boi TV.

Calendari partits finals Copa Catalunya

 

BEISBOL

 

Sub-12 Beisbol

El CBS Barcelona arriba a la final amb una sola derrota, qui serà homeclub en la final de la categoria més petita. On s’enfrontarà al CBS Hèrcules L’H a les 12:30 h

Calendari i resultats Sub-12

 

Sub-14 Beisbol

Desprès de disputar-se els quarts de i les semifinals, el CBS Sant Boi, homeclub i 1r classificat de la fase regular, i el CB Viladecans, arriben a la final, on viurem un gran partit, com tots els que han disputat aquesta temporada ambdós equips, la final es disputarà a les 10:00 h.

Calendari, resultats i estadístiques Sub-14

 

Rookie Beisbol

Desprès de disputar-se dues jornades, el CBS Vic Bat, va líder de la competició, seguit pel BC Manresa Drac’s, aques dissabte es disputaran dos partits a Manresa entre ambdos equips, si l’equip de Vic aconsegueix una victoria, es proclamarà campió, en canvi els manresan necessiten ambdues victories.

Calendari i resultats

 

Sub-16 Beisbol

El CBS Barcelona i el CBS Sant Boi seran els dos finalistes de la Copa Catalunya 2021, on han disputat un gran nivell de joc en tota la competició, i sens dubte viurem un duel molt ajustat dissabte a les 18:00 h., on el CBS Barcelona serà l’equip local, ja que va estar el millor classificat a la fase regular.

Calendari, resultats i estadístiques Sub-16

 

Sub-18 Beisbol

El CBS Barcelona disputarà la final, com a 1r classificat, davant del CB Viladecans, qui ha vençut al CBS Hèrcules L’H a la semifinal. Aquesta serà el dissabte a les 10:00 h.

Calendari, resultats i estadístiques Sub-18

 

Sènior 2ª Divisió Beisbol

El CBS Barcelona i el CBS Vic Bat, disputaran la final de la categoria, desprès de vèncer en les dues semifinals respectivament. Aquest partit tindrà joc el dissabte a les 14:00 h.

Calendari i resultats

 

Sènior Beisbol

Amb la fase de grups completada, i encreuaments disputats, el CBS Barcelona Blue, i el CBS Hèrcules L’H, son els dos finalistes desprès de vèncer en els seu partits d’encreuaments. La final serà el diumenge a les 11:00 h., on el home club es farà a sorteig, al arribar a la final desprès de la disputa de dos grups.

Calendari, resultats i estadístiques

 

SOFTBOL

 

Sub-16 Softbol

El CB Viladecans disputarà la final de la categoria mes petita del softbol català, com a líder de la fase regular i homeclub, davant del CBS Barcelona. Dissabte a les 15:00 h. tindrà lloc la final.

Calendari, resultats i estadístiques

 

Open Softbol

El CB Viladecans, arriba com a líder i local d’aquesta final, que es disputarà el diumenge a les 15:00 h., davant del CBS Sant Boi com a segon classificat. De ben segur serà un gran partit, tal i com ens tenen acostumats en tota la temporada.

Calendari, resultats i estadístiques

 

Sènior Softbol Femení

Diumenge a les 18:00 h. es viurà una final de lo mes ajustada, on finalment el CBS Sant Boi i el CB Viladecans han estat els equips classificats. Desprès d’una fase regular molt disputada entre tots tres equips, decidint-se per triple empat els finalistes classificats.

Calendari, resultats i estadístiques

 

Sènior Masters

Els també finalistes del Campionat de Catalunya,  CB Viladecans Bulldogs, han arribat a la final de la Copa Catalunya 2021. Per altra banda el tot poderós CBS Barcelona, serà l’altre finalista. La final serà diumenge a les 12:30 h, on el homeclub es decidirà a sorteig.

Calendari, resultats i estadístiques

 

Slowpitch

CBS Barcelona i CBS Barcino han estat els dos classificats per la final de la Copa d’Slowpitch, diumenge a les 10:00 h tindrà lloc la final, i el homeclub es farà a sorteig.

Calendari i resultatsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?