CBS GAVÀ

Josep Juaneda marxa al “Fan Cave” World Baseball Classic

Josep Juaneda marxa al “Fan Cave” World Baseball Classic

20130110_114610El tècnic del CB Barcelona i coach de les seleccions catalanes, ha estat seleccionat per ser el representant d’Espanya a la cvoa de fanàtics que la Major League Baseball té preparada per els 16 escollits. Aquí teniu l’entrevista on ens explica més secrets sobre el seu repte com a fanàtic.

Hola Josep, abans de tot agraïr-te aquest temps per l’entrevista i esperem que gaudeixis de l’exepriència que comença el proper dilluns dia 25.

Explica’ns com va ser el procés de selecció? Que vas haver de fer?

Tot va començar omplint un formulari a la pàgina web de la MLB a l’apartat dedicat al WBC. Dins d’aquest apartat podies deixar les teves dades amb una parell de fotogràfies i un video per ser elegit el representat del teu país a la FAN CAVE.

Després de deixar les meves dades i enviar les fotogràfies i els videos es van posar en contacte amb mi, i em van demanar quina relació tenia amb el món del beisbol i perquè creia que podia ser el fan d’Espanya. Vaig tenir converses amb la gent de la MLB on em van demanar  els meus jugadors preferits, equips de la MLB que més m’agradava i quin paper creia que podia fer Espanya al WBC.

On marxes?

Marxo a Nova York, i si to va bé (és a dir, Espanya queda entre els 4 primers) aniria a San Francisco.

El Fan Cave, que és on passaré més temps durant la meva estada a NYC està ubicat a Greenwich Village (al cor de Manhattan).

Quants dies estaràs?

La meva participació a la Fan Cave s’allargarà fins que Espanya quedi eliminada del WBC. Tots els participants anirem tornant als nostres països a mida que eliminin a les nostres seleccions. Tot i que no serà fàcil, espero tornar el més tard possible, això significarà que Espanya està fent un bon paper.

Qué saps del Fan Cave?

És el somni de qualsevol fanàtic del beisbol, un lloc on poder veure tots els partits, on ens reunirem els 16 fans dels països participants, on podrem conèixer jugadors de la MLB, convidaran estrelles del món de la música, parlarem de temes de la cultura americana… Serà una experiència única!

Vas com a representant d’Espanya, quin serà el teu rol una vegada comenci el WBC?

Hauré de veure tots els partits, siguin d’Espanya o no, participar en shows, utilitzar les reds socials per animar al nostre país, es molt probable que hagi de fer alguna entrevista… serà un no parar!

Per seguir tots els videos que anirem fent podeu consultar aquesta pàgina web: www.mlbfancave.com

Qué coneixes de la Selecció Espanyola?

Bé, se que ha costat molt arribar a la fase final del WBC, i que és una empenta al beisbol espanyol. La majoria dels jugadors de l’equip espanyol, per no dir tots, estan firmats actualment per alguna organització o ho han estat. Els jugadors que conec més són el Jesús Golindano i el Ricardo Hernández que els hi desitjo la millor sort del món. També he compartit molts moments amb el Candelario Díaz que formará part del cos tècnic.

També m’agradaria destacar la participació d’alguns jugadors que ara mateix están jugant a grans lligues, com Paco Rodríguez, llençador esquerrà dels LA DODGERS o Rhiner Cruz, que ja fa temps que juga amb la nostre selecció, dels Houston Astros.

Com creus que serà el dia a dia al Fan Cave?

No pararem. Haurem de veure tot els partits que hi hagi aquell dia, i com hi ha quatre seus diferents, Japó, Taiwan, Puerto Rico i USA, els horaris seran força extranys.

Els moments que no hi hagi partits suposo que serà quan podrem gravar els videos, i fer totes les altres activitats que desde l’organitzación ens diguin.

Com veus a la Selecció Espanyola? Fins on creus que arribarà?

Ens ha tocat un grup complicadíssim, amb tres rivals molt forts, i és la nostre primera participació al WBC, així que serà difícil passar de ronda, però bé, estic convençut que tots els jugadors de la selecció van amb ganes de guanyar i deixar’s-hi la pell.

Qui creus que guanyarà el WBC?

Japó ha guanyat les dues edicions que s’han jugat, i tot i que aquest any no porten cap jugador de la MLB són un rival a tenir molt en compte.

Com podrem seguir els teus passos?

Podreu seguir tots els videos que fem a : www.mlbfancave.com

I també podreu seguir tot el que faci a la Fan Cave per twitter @pepao10 o al meu facebook: Josep Juaneda Josa.

Per últim voldria dir que és un honor per a mi representar a Espanya en aquesta experiència.

Moltes gràcies Josep, esperem que tinguis un bon viatge i quan tornis ja ens explicaràs com ha anat.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?