CBS GAVÀ

La FCBS renova la seva imatge

La FCBS renova la seva imatge

A la Federació Catalana de Beisbol i Softbol estem de celebració. Arran del 88è aniversari de la creació de la primera federació de beisbol que hi va haver a Espanya, la FCBS ha inaugurat un compte d’Instagram (https://www.instagram.com/fcbeisbolsoftbol/ )i un nou logotip que acompanyarà a les seleccions catalanes en les samarretes i el material.

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol, datada del 27 d’abril de 1929, va ser fundada per Agustí Peris de Vargas, qui també va ser jugador de diferents clubs, la majoria ja inexistents, com el Català o el Moderno. La primitiva Federació, amb Peris al capdavant, va aconseguir unificar a tots els clubs catalans des dels seus inicis, cosa que altres associacions anteriors no havien acabat d’aconseguir. Amb la fortalesa que va demostrar la Federació Catalana, el beisbol mai va arribar a desaparèixer del marc esportiu català, ni tan sols durant períodes de guerra com la Guerra Civil.

Amb una llarga història que transcorre al llarg de 88 anys, la FCBS actualment es troba en un dels seus moments més brillants, tant a nivell esportiu com a nivell institucional. En l’àmbit esportiu, les seleccions catalanes es troben dintre de la llista amb els millors combinats europeus, com han demostrat en tots els tornejos internacionals en els quals han participat. Pel que fa a la Federació com a institució, cada vegada s’està donant més a conèixer mitjançant la promoció i l’organització d’esdeveniments i tornejos.

La celebració dels 88 anys de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol marcarà un abans i un després. El nou logotip mostra una imatge renovada, mentre que el compte d’Instagram servirà per donar a conèixer i promocionar el beisbol i el softbol arreu, conjuntament amb les altres xarxes socials, com Twitter o Facebook, i la pàgina web oficial de la FCBS.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?