CBS GAVÀ

La Generalitat homenatja la Senior League de beisbol

La Generalitat homenatja la Senior League de beisbol

047La Selecció Catalana de la Senior League no deixa de rebre reconeixements. Aquesta vegada l’homenatge ve per part de la Generalitat de Catalunya, que va organitzar una rebuda per als esportistes catalans que van representar la Regió d’Europa i Àfrica a les World Series després de guanyar el torneig eliminatori europeu. L’èxit que va aconseguir la Senior League aquest any no té precedents. Imposant-se amb un domini total al torneig classificatori a València i posteriorment derrotant a la regió italiana de Lazio a Novara, la selecció va aconseguir el bitllet que els va portar a jugar les Sèries Mundials de la Senior League a l’estat de Maine, als Estats Units.

Gràcies a aquest èxit sense precedents, la Generalitat de Catalunya va organitzar una rebuda, conjuntament amb la Federació Catalana de Patinatge, amb la consellera de presidència Neus Munté al Palau de la Generalitat. L’acte, a més, va comptar amb la presència de personatges cabdals en l’àmbit esportiu català, com el Secretari General de l’Esport Català, Gerard Figueras o els presidents de les respectives Federacions. Després dels parlaments del secretari i del president de la FCBS, Jordi Vallès, es va procedir a la visualització d’un vídeo amb les fotografies i els moments clau que va passar l’equip en els tornejos classificatoris i en les World Series. A continuació, després de la fotografia de rigor, la Federació Catalana va fer entrega d’un obsequi a la consellera de presidència: una pilota signada pels jugadors de la Senior League i una gorra de la selecció catalana.

077Finalment, després dels reconeixements a la Federació Catalana de Patinatge, Neus Munté va oferir un parlament d’homenatge als “ambaixadors de Catalunya en el món de l’esport”. Per concloure l’acte, es va realitzar una fotografia de família, ajuntant les dues federacions amb els seus directius i tots els representants de clubs i ciutats que van acudir a l’acte.

Amb aquesta cerimònia, la Senior League rep un nou homenatge per la gesta històrica que van aconseguir l’estiu del 2016. Després d’un gran any per les seleccions catalanes, tant de beisbol com de softbol, els esportistes i la Federació, amb l’ajut dels clubs, estan treballant per intentar millorar els resultats i portar les seleccions nacionals a les competicions europees i mundials.

069Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?