CBS GAVÀ

La Lliga Nacional de Beisbol ja és aquí

La Lliga Nacional de Beisbol ja és aquí

La Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor està a la volta de la cantonada. Una setmana després que comencés la Lliga Nacional de Softbol, aquest cap de setmana del 18 i 19 de Març torna la màxima competició de beisbol a Espanya. Com cada any, la lliga comptarà amb la presència de 8 equips, els mateixos que van disputar la lliga de l’any passat. Concretament hi ha 2 equips de Navarra (CD Pamplona i Beisbol Navarra), 1 de basc (San Inazio), 1 de València (Astros), 1 representant de les Illes Canàries (Marlins de Tenerife) i els nostres 3 representants catalans (CBS Sant Boi, CB Viladecans i CB Barcelona).

Enguany, després d’una sèrie de partits del Campionat de Catalunya, agrupats en una lligueta, els equips catalans surten preparats de la pretemporada. Aquesta lligueta, que ha enfrontat als equips 2 vegades entre ells, servit per posar a prova als jugadors i testejar els canvis que s’han produït durant l’hivern.

Pel que fa a moviments de jugadors, els equips catalans n’han patit bastants. Començant pel Viladecans, que ha estat el que ha patit més canvis, ha incorporat a 5 jugadors sèniors, entre els quals hi ha Yaeko Vázquez, Anthony Darleys Marcelino i Yoel Caballero, a més dels jugadors de les categories inferiors, com Isaac Cardenas, Àlex Rodríguez o els germans Frank i Omar Hernández. En canvi, també han patit bastants baixes, un total de 10, entre les quals hi ha les de Kerson Trinidad o Wilkin Méndez, entre d’altres. Respecte al Sant Boi, no ha patit tants canvis com l’altre equip del Baix Llobregat. Ha tingut les incorporacions d’Òscar Jiménez, Starling Duval, Anthony Vizcaya i Víctor López, entre altres jugadors sènior i de les categories inferiors, però també ha tingut baixes importants, com les de Zael Honora o Edison Valerio. Finalment, el CB Barcelona ha estat equilibrat en les baixes i les noves incorporacions. Ha incorporat un total de 7 jugadors, on destaquen Valerio i Honora, provinents del Sant Boi, Luis Carmona, Pau Sancho o Andrés Gimeno, però també ha tingut 7 baixes. Entre elles poden destacar les de Elian Leyva, Òscar Jiménez, actualment al Sant Boi, o Ángel Sarduy.

Amb tots aquests moviments de jugadors, els nostres equips lluitaran enguany per millorar les respectives posicions aconseguides l’any passat, 3a pel Sant Boi, 4a pel Barcelona i 8a pel Viladecans, i per repetir victòries en competicions, com la Copa del Rei, que va guanyar el CBS Sant Boi l’any passat. La temporada de beisbol nacional està a punt de començar.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?