CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Big League Softbol campiona d’Espanya

La Selecció Catalana Big League Softbol campiona d’Espanya

UntitledLa selecció Catalana de softbol Big League s’ha proclamat campiona d’Espanya del torneig Big League, celebrat a Gavà. Amb aquesta victòria les catalanes es classifiquen per participar al Campionat d’Europa i Àfrica, que es celebrarà el proper mes de Juliol, a Breda (Holanda)

La Selecció Catalana Big League, formada per 14 jugadores entre 15 i 19 anys, del Projecte S. Gavanenc, CBS Sant Boi, CB Viladecans i CBS Hèrcules L’H, i dirigida pels entrenadors Míriam Alcazar i Emmanuel Francis. On s’han enfrontat a les comunitat Valenciana en la final del torneig, per una plaça per al europeu.

La selecció catalana s’ha proclamat campiona després de guanyar tres dels quatre partits de la fase de grups: 4 – 1 a València, 13 – 2 a Euskadi i 14 – 3 a Madrid, i va perdre 3 – 5 contra Galicia. A la final s’enfrontaria a la Comunitat Valenciana on Catalunya va vèncer per 12 – 3. En aquesta final les nostres joves jugadores catalanes van saber remuntar al marcador, ja que València es va avançar per 3 a 0 a la primera entrada. Però les catalanes van saber reaccionar ràpid, i a la 3ª entrada van aconseguir 6 carreres i així capgirar el marcador.

Alicia Rodríguez, llançadora de la final de la Selecció Catalana, ha sigut premiada com la millor llançadora del Campionat, i Laia Peláez com a millor jugadora (MVP) del campionat.

Moltes felicitats campiones!!

Untitled 4Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?