CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Little League a un pas de la final del Campionat d’Europa-Àfrica

La Selecció Catalana Little League a un pas de la final del Campionat d’Europa-Àfrica

35d0d325-21a5-4483-9902-14719a42fa29Els jugadors de la Selecció Catalana Little League disputaran a les 16:00 al camp 1 de Kutno (Polònia), l’importantíssim partit per arribar a la final del Campionat d’Europa-Àfrica de divendres 27 de Juliol a les 11:00.

L’equip dirigit per Òscar Román, amb l’ajuda de Santiago Cuesta i Marc Juaneda, porta dues victòries en dos partits disputats. El primer d’ells amb autoritat davant d’una forta Bielorússia, que va posar amb problemes a la novena catalana fins un 5è inning, on la gran ofensiva catalana va aconseguir 11 carreres i finalitzar el partit amb el marcador de 13 a 3.

Ahir van disputar un important i gran partit davant del representant de Rep. Txeca, l’equip de Praga, un dels clars favorits desprès de vèncer a Itàlia per 9 a 3 en el primer partit que van disputar. Però els joves catalans van rendir en el seu més alt nivell, i amb 6 entrades en defensa sense permetre cap carrera, tot liderat per Juan A. Salazar, el jugador del CB Barcelona amb 85 llançaments va aconseguir frenar a la novena txeca, una de les més poderoses del torneig, aconseguint 13 strikeouts, permeten 1 hit (de toc sorpresa) i 1 base per boles. Amb aquesta gran defensa arribàvem al tancament de la 6a i última entrada, amb 0 a 0 al marcador, i el 2n, 3r i 4t bat dels catalans tindrien l’oportunitat d’aconseguir la carrera de la victòria. Juan A. Salazar i Lucas Iriarte van ser eliminats pel millor llançador de l’equip txec, que acabava d’entrar en aquest inning per aconseguir portar el partit als extrainnings, però va arribar el moment de Ronald A. Vizcaino, el jugador del CBS Sant Boi, amb 2 outs, 2 boles i 2 strikes, va aconseguir un llarguíssim homerun per l’exterior esquerre que donava la victòria a la novena catalana.

L’equip català buscarà avui, davant d’Holanda, aconseguir el pas a la final, que en dues ocasions ja ha arribat a disputar-la i se li ha resistit. En cas que els joves catalans no aconseguissin la victòria avui, tindran una segona opció per obtenir el pas a la final, el dijous 26 de Juliol a les 11:00 contra l’equip que classifiqui per aquest joc, entre els representants de Rep. Txeca, França, Austria i Alemanya.

 

 

Resultats del torneig:

https://www.littleleague.org/region/europe-africa-region/llb-tournament-ea/

 

Fotos de l’equip a Kutno:

https://www.facebook.com/pg/federaciocatalanabeisbolsoftbol/photos/?tab=album&album_id=2115653355319612

 

https://www.facebook.com/LittleLeagueTeamTheNetherlands2018/

https://www.facebook.com/LittleLeagueTeamTheNetherlands2018/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?