CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Little League arriba de Kutno, amb una 4a plaça

La Selecció Catalana Little League arriba de Kutno, amb una 4a plaça

La selecció catalana de beisbol de Little League (sub-13) va finalitzar la seva participació en el campionat d’Europa-Àfrica, classificatori per a les World Series dels Estats Units, en una meritòria quarta posició.  Després d’haver quedat enquadrat en la part difícil del calendari amb Holanda i Gran Bretanya, en la primera part del Campionat, on l’equip dirigit per Òscar Roman, va vèncer a la potencia mundial dels Països Baixos i va caure per un ajustat 3-2 contra Gran Bretanya.

El conjunt català no es podia permetre cap derrota més si volia arribar a la gran i desitjada final, seria un llarg camí ja que li esperaven 5 partits per davant abans de la final.

En aquest moment va sortir la Catalunya més lluitadora i va aconseguir les victòries de contra els representants d’ Alemanya, Bèlgica i Bielorússia. Va ser especialment meritòria la segona victoria, ja que es va  produir (1-2) contra un combinat alemany format per jugadors nord-americans residents en una base militar de Kaiserslauten.

Desprès de tres dies seguits disputant partits per seguir somiant, es va tornar a creuar al camí dels catalanes l’equip de Gran Bretanya, que un altre cop va vèncer als catalans per 6-0 i així deixar fora de la lluita de classificar per a les World Series.

En total, el balanç de carreres va ser de 47 a favor i 15 en contra i, tenint present que hi havia 14 equips en la competició, les conclusions de l’actuació a Kutno (Polònia) només poden ser positives.

Desprès d’haver pujat tres anys seguits al podi, en aquesta ocasió, el combinat d’Óscar Román es va quedar a un pas de les places d’honor, malgrat haver acreditat un balanç de 4 victòries i 2 derrotes. Aquest any el representant d’Itàlia, ha repetit amb el títol de Campió d’Europa i Àfrica, per tant serà el representant d’Europa-Àfrica a les World Series a Williamsport.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?