CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Sènior 1a Divisió torna del II Torneig Internacional de Bilbao

La Selecció Catalana Sènior 1a Divisió torna del II Torneig Internacional de Bilbao

La Selecció́ Catalana Sènior 1a Divisió de Beisbol, amb Frank A. Salas Aguilar com a manager, i Ferran Thomen d’ajudant (coach), ha participat al II Torneig Internacional Bilbao 2018, els passats 2 al 4 de Març. On s’han enfrontat, en un format de triangular, a l’equip del San Inazioi i a Pole Touluse de França,
La selecció catalana no va conèixer la victòria en cap dels quatre partits, tot i que va disputar un beisbol de gran nivell.

Divendres a les 17:00, van disputar el primer partit en front a Pole Touluse de França, dirigits per Gerardo Leraux, on la novena catalana va perdre per 7 a 2,.

El proper dia, dissabte 3 de Març, van disputar 2 partits, el primer d’ells contra el San inazio, de Bilbao i el segon contra Pole Touluse, on la selecció Catalana va perdre per 9-8 i 9-5 respectivament.

L’últim dia es va disputar el partit a les 12:30, l’últim partit contra el San Inazio de Bilbao, que va finalitzar amb un 8 a 0 a favor de l’equip vasc.

Pels 17 jugadors catalans ha estat un torneig de preparació pel Campionat de Catalunya que comença aquest cap de setmana, i tots ells han pogut disputar 4 partits d’un alt nivell de beisbol.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?