CBS GAVÀ

La selecció de Rep. Txeca es fa amb el 7è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Diumenge 14 de novembre a les 12 hores tenia lloc el 7è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Softbol femení. La selecció catalana absoluta es va veure les cares amb la República Txeca tretzena del rànquing mundial de països segons la WBSC i tercera d’Europa per darrera de les històriques Itàlia i Holanda.

El partit es va disputar al Camp municipal de softbol de Barcelona, on la selecció Txeca va derrotar per 11 a 7 al combinat català.

L’equip txec, que comptava amb un equip ple d’estrelles, liderat per la llançador professional Veronika Pecková dels Toyota Red Terriers de Japó, que va llançar 3 entrades completes aconseguint 8 strikeouts, i acompanyada de deu jugadores que habitualment formen part de l’equip absolut com les ja veteranes Thompsonová, Slabá, Kubicová i Fuková, i de dues jugadores que actualment participen a universitat americanes com Eliska Stejskalova i Barbora Saviola, que ha estat destacada a l’ofensiva de l’equip txec, aconseguint un homerun de 3 carreres.

Catalunya, dirigida per Xavier Civit, va comptar en aquesta ocasió amb 16 jugadores, en un combinat ple d’internacionals com son la receptora Anna Sobrino, les llançadores Júlia Sebastián i Raquel Fernández, les jugadores de quadre Carla Segura i Raquel Moncho i l’exterior Roser Jonás.

A més cal destacar el debut de dues jugadores amb la samarreta catalana, la llançadora internacional Bea Alonso, i la infield Sorangel Ledezma, que va destacar en la ofensiva, aconseguint un homerun de 3 carreres pel combinat català.

El partit s’ha pogut seguir en directe pel canal YouTube de Canal Boogie, amb més de 140 persones alhora seguint el partit, i més de 1000 visualitzacions.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?