CBS GAVÀ

La Selecció Infantil endavant a l’estatal que es disputa a Canàries

La Selecció Infantil endavant a l’estatal que es disputa a Canàries

La novena dirigida per Marc Carrillo aconsegueix un magnific triomf davant de Navarra en un gran partit de Roger Porcar (6 innings, 7 strikeouts, 1 base per bolas) que ha llançat tot el partit permetent una sola carrera a la sisena entrada. L’estelar treball defensiu ha estat la clau que juntament amb el bateig del viguetà Eloi Puigferrer amb dos bons hits i del santboià John Cardenas que està fent un gran torneig han permes les quatre carreres deixant el partit en el 4 a 1 definitiu.

El primer partit jugat a terres canàries ha finalitzat en un clar 10 a 3 pels locals pero la bona imatge dels catalans qui ha blanquejat en dues ocasions la gran bateria canaria amb bones actuacions de Dany Garcia i Ivette Espin des de la goma de llançar. En el bateig destacar a John Cardenas qui ha trencat el No Hit No Run amb un bon hit.

Demà els catalans es juguen passar a la final de diumenge a les 12 contra Madrid qui en els ultims anys sempre ha plantat cara i ha mostrat estar en un bon moment tot i les derrotes d’avui.

20110924-083341.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?