CBS GAVÀ

La selecció U13 de Softbol, bicampiona d’Europa

La selecció U13 de Softbol, bicampiona d’Europa

Per segon any consecutiu, la selecció catalana U13 s’ha proclamat campiona d’Europa al European Massimo Romeo Youth Trophy, que es va disputar entre els dies 15 i 18 d’aquest mateix mes d’agost a Collecchio, Itàlia. Després de donar la sorpresa en l’edició del 2017, proclamant-se campiones sense ni tan sols conèixer la derrota, les noies de Carla Segura, Raquel Fernández, Roser Jonas i Emmanuel Francis van repetir la gesta només cedint un sol empat en el primer partit del torneig.

La plantilla, formada per 14 nenes de menys de 13 anys, estava integrada per cinc jugadores del CBS Sant Boi: Carla Sanz, Maria Salas, Núria Bordanoba, Patricia Hernández i Mariona Domero; sis del CB Viladecans: Emma del Pino, Lucia Parrón, Yaritza Luna, Maria Valls, Neida de Haro i Maria del Pino; una del CB Barcelona: Ona Prat; una del CBS Gavà: Rebeca López; i una de l’Hèrcules: Laura Martínez. De les 14 integrants, només 7 d’elles repetien en l’edició d’enguany.

La Selecció Catalana participava dins de la Future Division, on participaven Itàlia, Turquia, Croàcia, Ucraïna, dos equips de Rússia i tres de la República Txeca. Malgrat això, dins de la Future Division, les catalanes van competir en el grup B. Les noies de Francis, Jonas, Segura i Fernández van debutar el dia 15 contra les Merklin de la República Txeca, que precisament va ser l’únic partit que no van poder guanyar les catalanes, ja que resultat final va ser d’empat a 8. A partir d’aquí, les catalanes no van deixar de guanyar. El mateix dimecres van guanyar a Sever Brno per 5 a 2, dijous es van imposar al Kalita per 9 a 5 i al Molecules per 13 a 2 i, finalment, divendres es van imposar a les Jourds Navy per 12 a 3 i a Itàlia 3 per 7 a 2, victòries que els va obrir el pas directe a la final.

En el partit decisiu de la Future Division Catalunya es va tornar a enfrontar a l’equip local, Itàlia 3, que, per segona vegada en el torneig, no va poder contra el potencial català. Les catalanes es van imposar a les italianes per 3 a 2 a la final, desprès d’una grn feina de Patricia Hernández com a llançadora i d’un homerun per cames de Lucia Parron que va avançar a les catalanes, i es van proclamar, així, campiones d’Europa per segon any consecutiu. L’equip català, amb Francis, Jonas, Segura i Fernández al capdavant, han mostrat a Europa que Catalunya té potencial i que té pedrera assegurada per aquests anys que venen, alçant-se com a bicampiones d’Europa al European Massimo Romeo Youth Trophy.

40001265_2166854160199531_5099275427701063680_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?