CBS GAVÀ

L’Acadèmia espanyola, campiona del Torneig de Valencia.

L’Acadèmia espanyola, campiona del Torneig de Valencia.

La selecció espanyola es va proclamar ahir campiona del torneig europeu d’acadèmies que organitzaven els Dodgers de Los Ángeles aquí, a l’estat espanyol (València). La nostra acadèmia va acabar la fase regular amb 4 victories per 1 derrota, davant d’Itàlia, i va aconseguir imposar-se a la final davant França amb un contundent 7 a 3.

El tercer partit d’Espanya va ser força emocionant, acabant amb un resultat favorable de 8-7 enfront Alemanya. No obstant, els jugadors espanyols van saber gestionar l’avantatge que tenien en el marcador i van poguer endur-se el partit davant un equip bastant sòlid.

No podem dir el mateix del partit enfront Itàlia, en que la selecció no va començar bé i va pagar car els errors comesos a l’inici del partit. Despres d’un mal inici, en que els espanyols perdien per 5 a 0 en les primeres entrades. Sense poder reaccionar, el partit va acabar per 9 a 2 a favor del italians.

El cinquè partit, que va decidir finalment que Espanya arribés a la final, va ser un altre partit que va estar just i emocionant fins al final. En aquest cas, però, la nostra Acadèmia va saber imposar-se desde l’inici de l’enfrontament, i sempre va estar per davant en el marcador. No obstant els txecs es van apropar al final, els jugadors espanyols van saber distanciarse una mica i acabar enduent-se el partit per un just pero suficient 4-2.

La final va estar contra França, equip que ja havia estat víctima d’Espanya en el segon partit per 4-1. La final va seguir una dinàmica positiva per Espanya, que mai va estar per sota en el marcador i va saber aprofitar la seva ofensiva per distanciar-se de l’equip francès. A l’última defensa, amb un resultat favorable de 7 a 3, el partit va acabar amb un preciós ‘Doble Play’ d’Espanya, que es proclamava així campiona del Torneig.

fotosleecciosTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?