CBS GAVÀ

L’Acadèmia inaugura el nou camp de Manresa contra França

L’Acadèmia inaugura el nou camp de Manresa contra França

Un dels partits que va marcar la passada jornada del 5 de Març va estar el que va enfrontar a l’Acadèmia de Catalunya contra la selecció francesa Sub-19. Aquest partit, a més, també va servir de partit inaugural pel nou camp de beisbol que s’ha construït a Manresa. Amb aquest, la Catalunya Baseball Academy segueix sumant experiència i partits contra equips internacionals, cosa que li permet seguir millorant.

Amb un partit d’aquest nivell, el nou camp de beisbol de Manresa va ser inaugurat de la millor manera possible. Amb la presència d’eminències com Valentí Junyent, alcalde de la ciutat; Jordi Serracanta, tinent d’alcalde i delegat del esports de l’Ajuntament; Jordi Vallés, president de la FCBS; o Carles Fernández, president dels Drac’s, el partit va suposar una gran oportunitat per estrenar el nou terreny de joc.

Malgrat les ganes i l’esforç l’acadèmia catalana es va veure doblegada per la visitant. Degut al bon desplegament ofensiu i a la valenta defensa del conjunt francès, l’Acadèmia de Catalunya va caure per un resultat de 13 a 5, malgrat els esforços dels locals.

Gràcies a aquest esdeveniment, el nou camp de Manresa va ser inaugurat oficialment. A més, va servir a la nostra acadèmia per seguir el seu programa de partits i entrenaments que busca tecnificar als nostres jugadors per tal de buscar que algun dia puguin arribar a firmar un contracte professional. Per tant, la jornada del 5 de Març va resultar beneficiosa per totes les bandes, a part de portar el beisbol de més alt nivell a la ciutat de Manresa.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?