CBS GAVÀ

L’Assemblea, aprova els comptes i certifica el 2018 com a un dels millors anys de la història del beisbol i softbol català

L’Assemblea, aprova els comptes i certifica el 2018 com a un dels millors anys de la història del beisbol i softbol català

El passat dilluns 17 de juny, es va cel·lebrar a la sala de reunions del CB Viladecans, l’Assemblea General Ordinària, presidida per Jordi Vallès i en la que es van poder mostrar el comptes del passat exercici, que van ser aprovats per unanimitat, amb disminució del deute de bestreta i l’augment de recursos fora de programes de subvencions.

Memòria Esportiva:

A més, també es va poder parlar dels projectes esportius de cara a la temporada 2019 i 2020, fent un repàs de l’últim any. L’informe del President va estar marcat per l’agaraïment a la ciutat de Manresa i al club del Bages per acollir com a seu els esdeveniments de 2018 i que va rebre una forta empenta per a les dues primeres fases del camp de beisbol. Sense deixar l’apartat instal·lacions, es va fer esmena a la segona fase del camp de softbol de Barcelona que en els propers dies ja estarà actiu amb l’aportació de gespa artificial, reg, il·luminació, tendals pel públic i escales d’accès al camp. Pel que fa als nous clubs que s’han afiliat en aquest darrera any, també hi ha hagut contactes amb els tres ajuntaments, el de Tarragona per als Wolves, el de Vila Seca pels Gladiators i el de Sant Adrià de Besós pels BCN-North, en properes reunions es concretaran més detalls sobre l’estat dels espais que s’han pogut visitar.

El passat 2018 es va sobrepassar la barrera dels 500 partits oficials de competicions catalanes, sense tenir en compte torneigs i campionats d’Espanya. Ja queda enrera la xifra de 280 partits de 2012 i s’espera sobrepassar els 600 partits, gràcies al nous equips que s’han format aquest any.

Pel que fa a esdeveniments internacionals, el President va comunicar als presents de la necessitat de poder aportar dos equips de jugadors i jugadores majors de 35 anys que no es necessari que estiguin en actiu per a participar al primer torneig oficial Masters Cup de la European Softball Federation organitzat a casa nostra el proper mes de novembre. També, es va fer oficial que Catalunya serà seu de l’Europeu de seleccions nacionals de l’any 2021.

En l’apartat de treballadors, la FCBS va començar a comptar amb un nou empleat pel que fa a la promoció per tal d’arribar a totes les sol·licituds tant d’ajuntaments com de consells esportius. En 2018 va ser Edgar Feliu i aquest 2019 es compta amb Marc Carrillo.

Equips europeus a l’hivern i americans a l’estiu. Continuem comptant amb clubs que volen venir a fer l’Spring Training als mesos de fred, sobretot d’Alemanya, Txèquia, Suècia, França i Itàlia i a l’estiu venen equips dels Estats Units a travès d’empreses de viatges.

Formació:

En l’apartat de formació, es va fer oficial el nou Comitè Català d’Entrendors que estarà presidit per Alberto Magallón i comptarà amb els vocals, Daniel Martinez, Marc Carrillo i Eric Segura. El grup de treball ha demanat eines per a poder ajudar als tècnics a millorar la seva formació amb noves càpsules, reunions i apartat web amb documentació.

Promoció:

A nivell de promoció, es van presentar els números d’accions dutes a terme pels clubs i la Federació, rondant els més de 10.000 nens/es que durant aquest curs escolar han tingut relació amb activitats de promoció.

Acadèmia i Seleccions:

Pel que fa a la tecnificació, emmarcada en la Catalunya Baseball Academy i les activitats de seleccions, es va remarcar que el 2018 va ser un any per a la història amb la signatura professional dels jugadors Marc Civit pels Toronto Blue Jays i d’Omar Hernández pels Kansas City Royals. La participació a les World Series Little League a Pennsylvania i que per segon any consecutiu les noies Sub-13 van guanyar l’Europeu a Itàlia. Un any irrepetible i que marca el camí a seguir.

Acció Social

L’Acció Social va donar el seu tret de sortida el 2018 i té la continuïtat aquest 2019 amb dues linies de treball, les jornades amb serveis socials de Barceloneta i Raval de Barcelona i amb el programa INSERSport liderat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

90 Aniversari FCBS

Per aquest 2019, el President parla de les accions sobre el 90 aniversari de la FCBS, en un primer terme amb el sorteig de samarretes a travès d’instagram, amb el llibre fotogràfic d’aportacions de moltes persones vincualdes a l’esport, el torneig de seleccions autonòmiques absolutes per a finals d’any i l’hemeroteca a l’apartat web per a 2020.

Diapositiva9 Diapositiva8 Diapositiva7 Diapositiva6 Diapositiva5 Diapositiva11

 

Diapositiva4

Apartat de transparència webTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?