CBS GAVÀ

L’equip “Senior League” jugarà el 5è i 6è lloc a Novara

L’equip “Senior League” jugarà el 5è i 6è lloc a Novara

BsQtb--IcAAc92FL’equip català no va poder classificar per les semifinals, malgrat disputar un dels millors partits dels últims cinc anys segons la organització de Little League. El resultat final va ser de 5 a 4 a favor de l’equip britanic, arribant a entrades extres i demostrant un nivell de joc molt alt. Aitor Bermejo va ser el llançador obridor i el seu trebgall va durar 5 entrades, les altres tres van ser per Eric Izquierdo que no va poder mantenir l’avantatge.

Bon treball tot en conjunt de l’equip i malgrat i no aconseguir l’objectiu, cal estar ben ogrullosos ja que els de Edgar Hernández es van quedar a les portes de completar un magnífic debut a la competició. Cal recordar que es la primera vegada que Espanya porta una represenant a la Little League International.

La final serà entre Italia i Lituania. Gran Bretanya ha perdut aquest matí 1 a 4 amb els lituans i Italia ha guanyat per un ajustat 1 a 0 a la República Txeca.DSC_0355

Interessant torneig, que sens dubte serà l’objectiu del 2015 per molts d’ells, els nascuts l’any 1997 diuen adeu a la competició, a tots ells moltes gràcies: Eric Izquierdo, Aitor Bermejo, Alejandro Domínguez i Victor Martínez.

Felicitar als membres de l’equip, Edgar Hernández com a manager, Alberto Magallón com a Pitching Coach i José “Pepe” Romero com a Fisioterapeuta, Coach i Directiu.

També, volem destacar el gran suport dels familiars que han acompanyat als nois en aquesta aventura i ens ahn informat partit a partit dels moments màgics del joc.

Esperem que l’equip fagi un bon paper davant l’equip holandés i pugui marxar d’Itàlia amb una important victoria.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?