CBS GAVÀ

Les lligues catalanes a ple rendiment. 14 categories, 77 equips i 555 partits!

L’inici de la temporada 2021 està essent una realitat, gràcies a la tasca de directius, clubs i famílies que treballen dia a dia per a que els entrenaments i les competicions siguin una realitat.

La temporada, ha arrancat amb la presència de varis equips nous que ja l’any passat just abans de la pandèmia havien d’estar presents en el seu primer campionat. Destaquen la incorporació de la categoria Rookie que inicia la competició el proper 24 d’abril i que dona cabuda a l’escola Gresol, al recuperat equip osonenc del Vic Bat i el Manresa. En la categoria Mini de beisbol, destaca la incorporació per primera vegada a la història d’un equip tarragoní, els Wolves que amb poc més de 4 anys ja competeixen a 3 categories.

Sènior 1ª Divisió: El Barcelona es manté líder desprès de 4 jornades del Grup Nordest de la Lliga Nacional 1ª Divisió amb 4 victòries i sense conèixer la derrota. Els dos primers equips de la categoria seran els qui tindran la possibilitat d’accedir a la fase final que dona accés a l’ascens a la màxima categoria.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_divisio1/res.php

Sènior 2ª Divisió: Categoria que va a l’alça amb la participació de nous equips i que té al Wolves Red de Tarragona com a líder de la categoria amb dues victòries i sense conèixer la derrota.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_divisio2/res.php

Open Softbol: Desprès de quatre jornades el Viladecans segueix sense conèixer la derrota i compta els partits per victòries (4-0).

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_open/res.php

Sub-18 Beisbol: El Barcelona es mostra intractable amb bons resultats i 3 victòries que el posen al capdavant de la classificació.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub18/res.php

Sub-16 Softbol: El Viladecans es manté com a líder amb dues victòries, abans d’acabar la primera volta del campionat.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_sub16/res.php

Sub-16 Beisbol: El Barcelona es l’equip fort i es manté al capdavant de la taula de classificació amb 3 victòries abans d’acabar la primera volta.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub16/res.php

Sub-14 Beisbol: El Viladecans es mostra intractable i compta els compromisos per victòries amb 4-0.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub14/res.php

Sub-12 Beisbol: Hèrcules i Barcelona comparteixen liderat amb dues victòries. Aquest cap de setmana tercera jornada en la que s’enfronten els dos equips.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub12/res.php

Masters Softbol: Els Bulldogs de Viladecans son els líders de la categoria amb 4 victòries desprès de 3 jornades.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_masters/cla.php

Slowpitch: Aquest cap de setmana es disputarà la segona jornada, els equip Fusion de l’Hèrcules i els Dracs de Manresa comparteixen liderat amb dues victòries.

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_slow/res.php

 

Per seguir les competicions ho podeu fer a través d’aquest enllaç: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/categories.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?