CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi al European Cup Women B

El CBS Sant Boi al European Cup Women B

El equip sènior de softbol del CBS Sant Boi, dirigit per l’entrenador Xavier Civit, participarà des del proper 18 fins al 22 d’ Agost al European Cup Women B, després d’haver aconseguit el títol de la Copa SM la Reina al 2014.

IMG_1965L’ equip santboià viatjarà aquesta setmana a la ciutat de Dunipsa (Bulgària), on participaran per segon any consecutiu a Europa, i tractaran de millorar la bona actuació del any passat, aconseguint la setena plaça.

Aquest any les rivals de les catalanes seran: Les Comanches (França), a qui s’enfrontaran en el partit d’inauguració, i el mateix dia 18 també jugaran contra Princ (Croàcia), el 19 d’Agost s’enfrontaran contra el equip amfitrió Babes (Bulgària), i per acabar la primera fase el dia 20 jugaran contra Warsaw Diamonds (Polònia) i Stenlose (Dinamarca).

El dia 21 i 22 es jugarà la fase final, que segons com hagi anat la primer fase en la que hauran jugat totes contra totes, i quedant entre les quatre primeres, el CBS Sant Boi podrà optar per un lloc a la final.

Més informació del torneig, resultats i play by play: http://www.europeansoftball.org/competitions/detail/38Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?