CBS GAVÀ

L’EuroBarcelona guanya al Nettuno per 11 a 2

L’EuroBarcelona guanya al Nettuno per 11 a 2

Photo Rob Jelsma

Photo Rob Jelsma

La novena catalana dirigida per Jorge Miekeleiz trenca les quinieles de la Copa d’Europa desprès de derrotar amb justicia al totpoderós Nettuno italià. L’equip transalpí no va tenir cap oportunitat de posar-se per damunt del marcador i va deixar a mans de l’esquerrà Massin de 43 anys la responsabilitat d’obrir el primer partit, que a priori segons diuen els experts en aquests tipus de campionats que es juguen en un tots contra tots val el seu pes en or.

Els catalans van apostar fort amb el seu millor llançador José Hernández que va desarrollar un bon repertori des del montícle, deixant 4 strikeouts, 2 carreres permeses (1 neta) en les 8 sólides entrades que va estar al terreny de joc, deixant pas al jove esquerrà Andrés Gimeno que va tancar el partit sense problemes. La bateria catalana comandada per Angulo i O.Jiménez tots dos amb 3 hits i 2 impulsades i obtenint l’ajut del Golindano, Riera i García tots tres amb 2 hits i diferents impulsades van completar els 16 hits totals de l’equip que ja va avisar des de l’inici del partit.

Veure Estadístiques partit

Veure Fotos del partit (Rob Jelsma)

La sorpresa del Barcelona s’ha fet un lloc a tots els portals web de la premsa italiana especialitzada en el sector beisbolístic i el manager del Nettuno, Ruggero va manifestar que l’equip no va estar l’altura i que el Barcelona té un equip capaç d’obtenir una plaça entre els dos primers per a la Final Four.

La jornada va tenir una altra sorpresa i es que l’altre equip que partia com a favorit l’holandés Neptunus va perdre contra els francesos Huskies de Rouen i això deixa a l’aire tots els possibles càlculs i queda clar que els partits a partir d’ara seran una final per tots.

Els barcelonins juguen contra els Legionaris alemanys a les 15.00h, que ahir van batre als Txecs Draci i que de ben segur serà un partit important pels de Mikeleiz.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?