CBS GAVÀ

L’Hèrcules afronta el classificatori final de 1ª Divisió

L’Hèrcules afronta el classificatori final de 1ª Divisió

El club de beisbol i softbol més antic de Catalunya en l’actualitat, l’Hèrcules de l’Hospitalet, presenta candidatura a la fase final de 1a Divisió a Espanya. La fase final, que concentra als guanyadors de cada una de les lligues que hi ha en l’àmbit nacional, tindrà lloc el 14 i el 17 de Setembre a Gandía i València.

El representant català, que aquest any ocupa la posició que va defensar el CB Barcelona l’any passat, enguany, com a campions del Campionat de Catalunya després de superar al Barcino, l’equip d’Hospitalet jugarà contra el CB La Isla, el CBS Antorcha de Valencia, el CBS Miralbueno, el CBS Sevilla Red Sox, el CBS Rivas i el Gandia BC. El primer partit al qual s’enfrontaran els hospitalencs serà contra el CBS Rivas, els actuals campions, per després enfrontar-se al representant local de Gandía, tots participants en el grup B.

Amb l’ambició de proclamar-se campions d’Espanya de 1a divisió, l’Hèrcules d’Hospitalet viatjarà cap al sud aquestes setmanes vinents per jugar-se el títol contra els millors equips d’Espanya en aquesta categoria.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?