CBS GAVÀ

L’Hèrcules Black, campió de la Copa d’Slowpitch

L’Hèrcules Black, campió de la Copa d’Slowpitch

El CBS Hèrcules d’Hospitalet acumula el primer títol aquesta Copa Catalunya gràcies a l’equip de Slowpitch, que es va proclamar campió de la categoria superant a l’altre equip presentat pel club d’Hospitalet, els Hèrcules White. Acompanyant als dos equips del club més antic de Catalunya hi havia el CBS Gavà Swingfathers, el CB Viladecans Chuchos i el CB Barcelona Slowpitch, que conjuntament formaven la lliga d’aquesta competició.

Després d’una lliga pràcticament perfecta, on només van concedir un empat en la primera jornada de la fase regular, contra els Chuchos, l’Hèrcules Black va consolidar una lliga molt sòlida i on, malgrat uns ajustats resultats contra els competidors més directes, va dominar amb mà de ferro, acumulant un total de 7 victòries. Per darrere seu, els seus companys de club, l’Hèrcules White tampoc afluixaven. Amb 6 victòries i només dues derrotes, precisament contra els líders, no es despenjaven de la lluita pel títol, donant a veure que el títol aquest any aniria cap a la ciutat d’Hospitalet. Per darrere dels dos equips del CBS Hèrcules, la lluita per la tercera posició tampoc cessava. A la capdavantera, el CBS Gavà acumulava un registre de 3 victòries, un empat i 4 derrotes, seguit pels Chuchos de Viladecans, que firmaven un registre d’una victòria, 2 empats i 5 derrotes. Finalment, tancant la classificació, trobem al CB Barcelona, que va acabar la fase regular amb una victòria i 7 derrotes.

Ja a la fase final, on el primer classificat ja passava directament a la final, la lluita es va concentrar entre els equips des de la segona a la cinquena posició. En el primer partit classificatori, el CBS Hèrcules White va rebre al CB Barcelona, que va caure per un contundent 12 a 0. En l’altre partit de classificació, els Swingfathers van enfrontar-se als Chuchos. Per primera vegada enguany, els jugadors del CB Viladecans van derrotar al CBS Gavà, guanyant-se, així, el pas a la semifinal. Aquesta va quedar definida en un enfrontament entre els Chuchos i els White. Malgrat imposar-se al partit de classificació, el CB Viladecans no va poder evitar una derrota per 8 carreres a 2, que assegurava el títol al club d’Hospitalet, a falta de la final entre el Black i el White.

A la final no se li podia demanar més emoció. Va ser un partit on, malgrat que el títol ja estava assegurat pel club, cap dels equips va afluixar ni va donar el seu braç a tòrcer. Finalment, per tercera vegada en la competició d’enguany, els Black van imposar-se als White per un ajustat 4 a 3, proclamant-se, així, campions de la Copa Catalunya de la modalitat d’Slowpitch i, desbancant, així, als campions de la temporada anterior, els Chuchos de Viladecans.
Amb aquest resultat, la classificació va ser la següent: CBS Hèrcules Black, CBS Hèrcules White, CB Viladecans Chuchos, CBS Gavà Swingfathers i CB Barcelona Slowpitch. Així, el CBS Hèrcules acumula el seu primer títol de la Copa d’enguany, superant ja el registre de la temporada anterior, on no van aconseguir-ne cap.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?