CBS GAVÀ

L’Hèrcules Black es proclama campió de la lliga de Slowpitch

L’Hèrcules Black es proclama campió de la lliga de Slowpitch

La lliga catalana de Slowpitch ja ha arribat al seu final i ha tingut un clar dominador al llarg del Campionat de Catalunya 2017. En una competició amb 5 equips inscrits: CBS Hèrcules Black, Chuchos de Viladecans, CBS Hèrcules White, CB Barcelona i Swingfathers de Gavà; l’Hèrcules Black ha dominat amb mà de ferro al llarg de tota la competició. Amb tan sols una derrota en la primera jornada de la lliga, els jugadors d’Hospitalet s’han mostrat superiors als seus companys de club, que han acumulat quatre derrotes, les mateixes que els Chuchos. A la part baixa de la classificació trobem al CBB, que ha aconseguit dues victòries al llarg de la lliga, mentre que el Gavà n’ha aconseguit una.

Amb unes posicions ja definides, la lliga va arribar a la fase d’encreuaments finals, on el White va enfrontar-se als Swingfathers i els Chuchos al CBB, per tal d’aconseguir l’accés a la final, on els esperava l’Hèrcules Black. Amb victòries dels representants d’Hospitalet i Viladecans, van enfrontar-se entre ells per decidir qui passava a la final. En un partit molt ajustat, els Chuchos del CB Viladecans van aconseguir el pas a la final, on van veure’s les cares contra els Black, que no van tenir pietat. Van tornar-se a mostrar superiors dins del camp i van etzibar-los 11 carreres a 0 per decidir la lliga catalana de Slowpitch i endur-se el títol de campions cap a Hospitalet.

Amb aquesta classificació va acabar una de les competicions de més recent creació en el beisbol i softbol català, però que ha mostrat tenir una acceptació excel·lent i s’ha integrat molt de pressa en el panorama català.

Resultats i classificacions:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_slow/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?