CBS GAVÀ

L’Hèrcules L’Hospitalet, campió de Catalunya de Sènior per segon any

L’Hèrcules L’Hospitalet, campió de Catalunya de Sènior per segon any

El CBS Hèrcules L’Hospitalet es va proclamar campió de la màxima categoria catalana de beisbol per segon any consecutiu. L’equip dirigit per Frank Salas es va imposar al CBS Gavà en els dos partits de la final i es va alçar amb el títol el passat cap de setmana, corresponent al segon del mes de juliol.

Ja des de la fase regular, l’Hèrcules es va alçar com el rival a batre, que defensava el seu títol com el millor equip de Catalunya en aquesta categoria. En aquesta edició, però, les coses van anar bastant diferents de com ho van fer l’any passat. Per començar, enguany, la categoria comptava amb un equip més, sumant-ne 7: l’Hèrcules, el Gavà, el Viladecans Old Stars, el Barcino, els Drac’s i dos equips del CB Barcelona, el Blau i el Vermell. Aquest fet implicava més partits a disputar en totalitat, que han ascendit a 12 per cada equip a la fase de lliga. En aquesta fase també hi ha hagut bastants canvis respecte a la passada edició. El 2017, el vigent campió va arribar a la final com a segon classificat, després de no poder avançar al CBS Barcino, que va liderar la fase general i va acabar perdent la final. Enguany, en canvi, el dominador absolut ha estat l’Hèrcules.

Noticia (video) L’Hospitalet Digital

Ja a la fase regular, l’equip que ha acabat liderant ha estat, precisament, el campió, amb un record de 9 partits guanyats i 3 de perduts. Malgrat això, la diferència amb el segon classificat, el CB Viladecans, ha estat mínima, que han acabat a només una victòria dels primers, amb 8 i 4. La vertadera lluita va ser per accedir als encreuaments finals, on va quedar fora el CB Barcelona Vermell, que sumava una derrota més que el Barcino i els Drac’s, quart i cinquè classificat respectivament. Per tant, els partits per accedir a la final van quedar definits en un partit entre el segon i el cinquè i entre el tercer i el quart.

La sorpresa va arribar en el primer partit, on el Viladecans va caure davant dels Drac’s per un resultat de 7 a 4, guanyant-se, per sorpresa, accés a la semifinal. Pel que fa al segon partit, el tercer classificat, el CBS Gavà, no va tenir problemes per desfer-se del Barcino, enfrontament que va acabar amb un resultat de 10 a 6 al marcador. Per tant, la semifinal va enfrontar el Gavà contra els Drac’s, que no van poder tornar a donar la sorpresa com ja havien fet. El partit d’accés a la final va guanyar-lo l’equip gavanenc per la mínima, 6 a 5, i accedint a la final.

I va arribar la final, on el vigent campió fins aleshores no va cedir i va aconseguir revalidar el seu títol. El primer partit, jugat a Can Torelló, va decantar-se cap a l’equip visitant, que va imposar-se per 15 carreres a 12. El segon enfrontament de la final es va jugar al camp del primer classificat, que a més ja jugava amb avantatge d’un partit guanyat, fet que els posava el campionat més de cara que mai. I no van fallar. L’Hèrcules va aconseguir batre al Gavà per 14 carreres a 8 i es va proclamar, per segona vegada consecutiva, campió de Catalunya de la categoria Sènior. La classificació final va ser: Hèrcules, Gavà, Drac’s, Viladecans, Barcino, Barcelona Vermell i Barcelona Blau.

Tant l’Hèrcules com el Gavà seran els representants catalans al Campionat d’Espanya que es disputarà a Madrid el proper mes de setembre.

Enllaços:

Resultats del Campionat de CatalunyaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?