CBS GAVÀ

L’Hèrcules L’Hospitalet guanya el I Torneig Internacional d’Slowpitch de Viladecans

L’Hèrcules L’Hospitalet guanya el I Torneig Internacional d’Slowpitch de Viladecans

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer Torneig Internacional de Slowpitch de Viladecans, que ha comptat amb la participació del CB Viladecans, Basel Beasts SC (Suïssa), Manresa Dracs BC, CBS Hèrcules L ‘ Hospitalet, Swiss Toros SC (Suïssa), CB Viladecans Els Chuchos , CBS Miralbueno Jabalis (Saragossa), CBS Rivas (Madrid).

 

El guanyador del Torneig ha estat el Hèrcules l’Hospitalet, que ha sumat per victòries els set partits disputats. L’equip català es va enfrontar en una emocionant final a Swiss Toros SC imposant-se per un ajustat 9-8. Tots dos equips van dominar els seus dos grups a la fase regular, amb tres victòries i zero derrotes cadascun, es van creuar en les rondes eliminatòries amb victòria per als de l’Hospitalet pel 9-5, per tornar a veure les cares a la finalíssima del diumenge .
El camí cap a la final va ser llarg. Hèrcules, Viladecans, Basel Beasts i Swiss Toros van guanyar als encreuaments, mentre que Drac ‘s, Rivas, Jabalis de Miralbueno i Chuchos van intentar mantenir-se vius en la competició en les següents repesques. Però finalment les eliminatòries van fer justícia al joc demostrat a la fase regular i van donar accés a la final a Hèrcules i Toros.

El home run derby el va guanyar José Vinicio, dels Swiss Toros.

 

Final disputada al Camp de Softbol de Viladecans, que va començar amb un important avantatge per a l’equip suís, que es va avançar 4-0 en el primer inning. El Hèrcules va intentar remuntar, però els Toros es van mostrar forts en defensa i els van deixar a zero fins al tercer inning, tot i que van retallar distàncies amb dues carreres, tancant amb 5-2 en contra. Els suïssos van ser amos de la primera meitat de la final, mentre que la segona va tenir el color negre de l’Hèrcules. Els de l’Hospitalet van despertar en el quart i el cinquè, avançant-se per 7-8 amb tres carreres en cada un, ampliant l’avantatge a 7-9 abans de l’inici del setè i definitiu episodi, tot o res per als helvètics, que van aconseguir només una cursa amb la qual cosa la victòria va viatjar cap a l’Hospitalet.

 

La classificació final ha estat la següent:

 1. CBS Hèrcules L’Hospitalet
  2. Swiss Toros SC
  3. Basel Beasts SC
  4. CB Viladecans Els Chuchos
  5. CB Viladecans
  6. CBS Rivas Padres
  7. Manresa Drac’s BC
  8. CBS Miralbueno Jabalís

 

Video resum de l’Ajuntament de Viladecans del Torneig

 

Fotografies del Torneig de Canal Boogie

 

slowpitchTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?