CBS GAVÀ

L’Hèrcules L’Hospitalet venç les Copes Catalanes d’Slowpitch i Sènior Masters

L’Hèrcules L’Hospitalet venç les Copes Catalanes d’Slowpitch i Sènior Masters

Les dues categories de Softbol Sènior Mixtes de la Copa Catalunya, l’Slowpitch i Sènior Masters ja han arribat al punt final, amb tots dos trofeus guanyats pels hospitalencs. El cap de setmana passat, van aixecar el trofeu en la categoria Sènior Màsters i aquetsa ho ha aconseguit l’equip d’Slowpitch.
Primer de tot, comencem per la categoria Sènior Màsters. En aquesta categoria, no hem tingut cap sorpresa. L’equip que es va acabar alçant amb el títol, firmant un registre immaculat sense cap derrota, va ser l’Hèrcules Black, que va batre al seu company de club White a la final per 12 a 7. En canvi, en els altres calaixos del podi sí que va saltar la sorpresa. L’equip que apuntava a lluitar pel títol, els Chuchos de Viladecans, finalment va caure derrotat a la semifinal contra el White per un ajustat 4 a 6. Així, la classificació final de la categoria va ser la següent: Hèrcules Black, Hèrcules White, Chuchos de Viladecans, Hèrcules Los Jinchos i CBS Barcino, que tancava la taula de classificacions.

Resultats i classificació

 

Per altra banda, en la categoria d’Slowpitch, que ahir es van disputar les semifinals i finals, l’equip de L’Hospitalet va acabar alçant amb el títol, firmant una gran Copa Catalunya, on amb només una derrota i aconseguint el títol davant del BC Manresa Drac’s, actual campió del Campionat de Catalunya passat, en una final on l’hospitalencs es van imposar per 11 a 6. La classificació final de la categoria va ser la següent: Hèrcules Fusión, BC Manresa Drac’s, CBS Gavà Swingfathers, CBS Barcino i CB Barcelona Slow-Pitch, que tanca la taula de classificacions.

Resultats i classificació

 

46438320_2210879365797010_2465573663290687488_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?