CBS GAVÀ

Manifest 2015 del món de l’ esport per a l’ eliminació de la violència envers les dones

Manifest 2015 del món de l’ esport per a l’ eliminació de la violència envers les dones

ccEl passat diumenge 22 de novembre, abans de donar inici la final de la Copa Catalunya Sub17 de Softbol, Irene Fernández com a representant de les jugadores de softbol catalanes i membre del Comitè “Mujer y Deporte” de Catalunya, va llegir el manifest institucional i del món de l’ Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’ eliminació de la violència envers les dones (25 Novembre).

La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports 2014-2016” de la Secretaria General de l’ Esport de la Generalitat de Catalunya.

El manifest que es va llegir abans del parit va ser el següent:

“ Des del món de l’ esport i des de la nostra entitat manifestem la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes.

Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones amb eines que ens permetin desplegar la Llei d’ Igualtat, aprovada el mes de juliol passat pel Parlament de Catalunya.

Volem un esport que promogui els valors que l’ hi són inherents com l’ esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i manifestem fermament la voluntat de treballar per eradicar-la.”

12247193_1093532664024472_6421627092079923296_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?