CBS GAVÀ

Marc Civit s’alça campió d’Itàlia amb l’Unipolsai Fortitudo Bologna

El jove llançador català, Marc Civit, format al CBS Sant Boi, ha estat el primer català en alçar-se campió d’Itàlia.

Marc Civit, fa tot just dos anys, aconseguia signar contracte professional amb l’organització de Toronto Blue Jays, però pel culpa de l’arma sanitària viscuda aquest 2020, el jove català no ha participat en entrenaments i partits de la seva organització, ja que s’han cancel·lat tots durant aquest any.

En el mes de juny, li va sorgir l’oportunitat d’unir-se a l’Unipolsai Fortitudo de Bologna, un dels equips més carismàtics de tota Itàlia, on l’equip li donava l’opció de formar part del primer equip, a part podria participar en l’equip sub-21 de Longbridge 2000.

Marc ha anat alternant innings al 1r equip de Bologna, amb altres a l’equip Sub-21 de Longbridge 2000, i així ha arribat el final de la lliga, on l’equip Fortitudo de Bolonya arribava a les Italian Baseball Series, per disputar una sèrie de 7 partits davant el San Marino.

L’equip de Bolonya ha estat el vencedor d’aquesta final, on s’havia arribat amb les sèries empatades 3 a 3, i el partit decisiu en joc, però els de Bolonya van derrotar per 7a 6 a San Marino, i així alçar-se campions.

El nostre jove jugador, ens explica la seva experiència viscuda: “Ha estat una de les millores experiències com a jugador tant pel nivell de la lliga, com pel nivell humà de l’equip, malgrat no haver pogut jugar tant com voldria he après molt dels meus companys, ha estat un orgull poder ser el primer català en jugar en uns playoffs de la lliga italiana i mes en un equip tan gran com es el Bolonya”.

Moltes felicitats Marc!

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?