CBS GAVÀ

Marlins campió de la Copa del Rei

Marlins campió de la Copa del Rei

Aquest cap setmana s’ha disputat la Copa de SM el rei de beisbol amb la victòria final de Marlins de Tenerife.

A la primera semifinal, Tenerife Marlins va guanyar a Sant Boi 7-1, en un joc que fins a l’entrada 6 els locals amb una gran actuació del veterà català Xavier Civit com a llansador va mantenir a la novena de les Illes Canàries que es va aprofitar de la baixada defensiva per obrir el joc amb quatre carreres. Noriega va ser el millor batador dels santboians, per part dels illencs Perez va tenir una notable actuacio i va ajudar a Sacramento com a llansador guanyador.

La història es repetia en la segona semifinal. El Viladecans va resistit en el partit fins que el llansador estranger Juan Carlos Campos no va aguantar mes i a la setena entrada, va ser el moment en què el CB Barcelona (el club va sorgir després de la inexpicable decisió que FC Barcelona desfer-se de la secció més antiga d’Europa) va anotar 3 carreres que ja va deixar el joc decidit. El llansador Hernandez va fer una gran actuacio permetent nomes 2 hits. Angulo i la resta de la ofensiva dels catalans van ser la clau per passar a la final.

En la final d’avui s’ha viscut un gran partit marcat pels pitchers que han fet un gran treball, i on Marlins de Tenerife ha aprofitat millor que el CB Barcelona els errors defensius que han estat la clai en un joc en el qual els Catalans han lluitat fins l’últim a out. El resultat final de 3-2 ho diu tot. Tots dos equips han treballat molt be i finalment els canaris han obtingut la plaça per anar a Europa el 2013.

Els premis individuals han caigut tots a mans dels canaris, MVP i Millor Llansador per Leslie Nacar el pitcher de la final i el Millor Batador per Deion Galvan.

Pot comprovar el box scores i estadístiques completes a: http://www.rfebeisbolsofbol.com/estadisticas/2012/rey/res.asp

20120408-221444.jpg

20120408-221504.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?