CBS GAVÀ

Medalla de plata per 7 catalans al Campionat d’Europa Absolut

Medalla de plata per 7 catalans al Campionat d’Europa Absolut

El passat diumenge 18 de Setembre va tenir lloc a la ciutat de Hoofddorp (Holanda), la final del Campionat d’Europa Absolut, entre la Selecció d’Holanda i la Selecció d’Espanya. On la novena holandesa va vèncer al combinat espanyol per 3 a 2 a l’extrainning.

Cal destacar que la selecció espanyola no arribava a una final del Campionat d’Europa Absoluta des de feia 61 anys. Però aquest any gràcies a un gran equip, molt unit i dirigit pel seleccionador Paco Figueroa, el combinat espanyol va aconseguir arribar a aquesta desitjada final.

El camí no va ser gens fàcil, ja que Espanya va finalitzar la primera fase de grups amb 5 victòries i cap derrota, on destaquen les victòries en front Itàlia i França. Seguidament a la 2a fase per lluitar per un lloc a la final, Espanya s’enfrontaria a Holanda, Rep. Txeca i Alemanya, i ja contava amb dues victòries davant Itàlia i Bèlgica que havia vençut a la 1a fase. Però la novena espanyola va perdre en el seu primer partit d’aquesta 2a fase en vers Holanda per un ajustat 1 a 0, i desprès va vèncer a Rep. Txeca i Alemanya, per poder arribar a la final .

Aquesta selecció espanyola contava amb la representació de 7 catalans, 4 d’ells jugadors i 3 tècnics. Els jugadors que van participar en aquest Campionat d’Europa Absolut van ser en Daniel A. Martínez i Jesús Golindano del CBS Sant Boi i en Jorge Balboa i Eric Segura del CB Barcelona, per altra banda els tècnics van ser Felix Cano del CB Viladecans, Candelario Diaz del CBS Sant Bio i Manuel Olivera, actual pitching coach de l’organització de Miami Marlins.

Moltissimes felicitats a tots els membres de la selecció espanyola i sobretot als nostres representants!

14292496_1789874531230831_6399985474720256284_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?