CBS GAVÀ

Neix a Reus el Club de Beisbol Serps

Neix a Reus el Club de Beisbol Serps

El “creixent interès” per part de la gent jove de Reus en la pràctica de beisbol ha fet que el fundador de l’equip Tarragona Wolves, Marc Sangüesa, hagi volgut impulsar aquest mateix projecte a la ciutat de Reus amb el nom de Club de Beisbol Serps. No han començat l’activitat de manera oficial a la ciutat, ja que l’entitat és “en un procés de construcció i reclutament”, segons explica l’impulsor a Reusdigital.cat.

 

A la recerca d’un espai a la ciutat

Per ara, els jugadors i jugadores del club s’entrenen a les instal·lacions de Tarragona, però la intenció és trobar un espai a la capital del Baix Camp. Es busca, sobretot, formar equips femenins i equips infantils, precisa Sangüesa. Durant l’últim any, l’entitat ha fet diverses activitats i xerrades en escoles de la ciutat i del Camp de Tarragona, com és el cas del Pi del Burgar o l’escola Sant Bernat Calbó.

Des del club, s’apunta, es vol continuar fent aquest tipus de propostes a més centres educatius perquè s’assenyala que “no només és necessari garantir la pràctica dels adults, sinó que també ho és formar i animar els més petits a jugar a beisbol, ja que tot i estar creixent segueix sent minoritari”.

 

Noticia del reusdigital.cat

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?