CBS GAVÀ

Neix HomeRunCAT, el programa de promoció de la Federació Catalana

Neix HomeRun CAT, un programa de promoció esportiva per impulsar activitats extraescolars de beisbol i de softbol. La FCBS, amb la col·laboració de diversos clubs catalans, ha creat aquesta potent fórmula per arribar a les escoles amb el màxim objectiu que més alumnes puguin de divertir-se batejant.

El programa HomeRun CAT vol arribar a les AMPA’s i AFA’s de les escoles gràcies al suport dels Consells Esportius comarcals d’arreu de Catalunya. L’augment de noves extraescolars donaran lloc a lligues extraescolars, donant cabuda a competicions a centenars de nous jugadors.

No tot acaba aquí, tots els participants podran entrar en un innovador programa de proves de nivell, les quals seran certificades per la mateixa FCBS. Els jugadors superaran diversos reptes al llarg del curs demostrant les seves habilitats i, d’aquesta manera, assoliran un nou nivell.

HomeRun CAT també inclou la realització de formacions, clínics, campus i tallers tant per jugadors com per professors o futurs entrenadors interessats a aprendre i formar-se, impartits de la mà de jugadors professionals i entrenadors certificats per la FCBS.

Pàgina web: www.homeruncat.com
Instagram: https://www.instagram.com/homeruncat/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?