CBS GAVÀ

Nou catalans al Torneig d’Acadèmies de la MLB

Nou catalans al Torneig d’Acadèmies de la MLB

Com cada any, arriba a Sant Boi la quarta edició del MLB European Academies Spring Tournament, el torneig per excel·lència de les acadèmies de beisbol de tot Europa. L’edició d’aquest any tindrà lloc entre els dies 22 i 28 de Març al camp del CBS Sant Boi. Enguany, però, aquest tindrà més presència catalana que mai dins del combinat Europeu, amb un total de 9 jugadors de Catalunya. En les altres edicions mai s’havia arribat al registre de nou jugadors catalans dins de l’All Star d’Europa, ja que el 2017 van convocar un total de sis jugadors catalans i el 2015 van ser tres catalans convocats. Respecte a l’any 2016, al torneig va participar una selecció d’Espanya, pel que la participació de catalans dins de l’All Star d’Europa va ser nul·la.

 

Enguany, els jugadors seleccionats per formar part del combinat europeu són: Marc Civit i Eric Asensio per part del CBS Sant Boi; Wander Encarnacion, Pol Rodríguez, Jostin Castillo i Rafael Blanca en representació del CB Barcelona; i Octavio Aulet i els germans Frank i Omar Hernández, de les files del CB Viladecans.

 

En la seva quarta edició, el Torneig de Primavera d’Acadèmies de la MLB comptarà amb la presència de les seleccions ja habituals en aquest torneig: Itàlia, Holanda, Alemanya, els Països Baixos, França i l’All Star Europa, representants presents cada any des de la inauguració del torneig.

 

Com cada any, el MLB European Academies Spring Tournament portarà a la ciutat de Sant Boi el millor beisbol del panorama Europeu, enguany amb 9 representants catalans dins de les seves files. Sens dubte, un torneig del més alt nivell europeu i una cita que no es pot deixar passar.

 

MLB Academies TournamentTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?