CBS GAVÀ

Novetats Campionats de Catalunya 2014

Novetats Campionats de Catalunya 2014

BaseballSoftballDesprès de les reunions mantingudes la setmana passada amb els responsables dels equips que participaran als Campionats de Catalunya 2014, a continuació es fa un resum de tots els canvis que hi ha per categories:

BENJAMÍ BEISBOL (5 i 11 anys): Aquesta categoria serà la dels més petits i es continuarà amb el format de l’entrenador llançant la pilota. Es preveu la inscripció de 6 equips.

ALEVÍ BEISBOL (8 i 11 anys): La gran NOVETAT es que aquesta temporada hi haurà Llançadors en les 4 primeres entrades, les 3 següents es jugarà amb el format de l’entrenador llançant la pilota. Es preveu la inscripció de 5 equips.

INFANTIL BEISBOL (12 i 13 anys): Aquesta categoria NO tindrà canvis en el reglament. S’està estudiant l’acceptació d’lguns equips amb jugadors d’edat major, pero en aquest cas hi hauria una classificació pels equips amb jugadors de l’edat i una paral·lela amb els equips de jugadors de major edat. Es preveu la inscripció de 8 equips.

SUB-16 BEISBOL (14 a 16 anys): Aquesta categoria tindrà canvis en les edats, es permetrà als jugadors nascuts el 1998 participar-hi. Aquest fet es deu al no poder aconseguir més de 3 equips a la cateogria Juvenil i per això els jugadors de primer any s’acceptaran a la categoria. Es preveu la inscripció de 4/5 equips.

CADET SOFTBOL (10 a 16 anys): Aquesta cateogria manté el mateix format que en anys anteriors. Es preveu la inscripció de 4 equips.

JUVENIL SOFTBOL (15 a 19 anys): Aquesta cateogria manté el mateix format que en anys anteriors. Es preveu la inscripció de 3 equips.

SÈNIOR BEISBOL 1ª DIVISIÓ (a partir de 16 anys): Aquesta categoria no pateix canvis. Es preveu la inscripció de 7 equips.

SÈNIOR SOFTBOL DIVISIÓ HONOR (a partir de 16 anys): Aquesta cateogria no pateix canvis. Es preveu la inscripció de 3 equips.

SÈNIOR BEISBOL DIVISIÓ HONOR (a partir de 16 anys): Aquesta cateogria no pateix canvis. Es preveu la inscripció de 3 equips.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?