CBS GAVÀ

Opening Day a Catalunya, comença la temporada

Aquest cap de setmana s’han disputat els primers partits de la temporada 2021. Desprès d’un any des de que es va decretar l’estat d’alarma per la pandèmia mundial, han tornat les competicions catalanes. La bona feina feta pels clubs ha permès als aficionats poder veure d’aprop en directe els partits als camps de Sant Boi i Viladecans, que han retransmés fins a un total de 5 partits, gràcies a Canal Boogie i Sant Boi TV. També, els habituals highlights de bateando ens han aportat imatges d’un primer cap de setmana intens.

En general poques cares noves i moltes de conegudes, alguns canvis als rosters i molta il·lusió per tornar als camps a disfurtar de l’esport. La propera setmana començaran les categories de beisbol 2ª Divisió, Rookie Sub-14, Sub-12 i Mini, en softbol ho faran el Sub-16, l’Open, el Masters i l’Slowpitch. Al voltant de 80 equips inscrits seran els participants d’aquests campionats.

 

Resultats, classificació i estadístiques

 

Resultats de la jornada dels Campionats de Catalunya

Divisió d’Honor Beisbol

Viladecans i Barcelona guanyen el doble enfrontament en la primera jornada de la divisió d’honor catalana. El CBS Gavà ha presentat el seu equip de Divisió d’Honor, en un debut en el que no ha guanyat però ha mostrat les seves opcions per poder participar amb garanties a la Lliga Nacional.

Gavà – Viladecans                          3-25

Viladecans – Gavà                          8-7

Barcelona – Sant Boi                     15-4

Sant Boi – Barcelona                     4-10

Divisió d’Honor Softbol

El Sant Boi es el primer líder guanyant els dos partits, en una jornada intensa amb bons resultats i bones sensacions dels tres equips que la propera setmana s’ho jugaràn tot en un altre triangular al camp dels líders.

Viladecans – Projecte                    7-6

Projecte – Sant Boi                        0-4

Sant Boi – Viladecans                    4-3

Sènior 1ª Divisió Beisbol

La lliga ha començat amb molta igualtat, el Manresa es col·loca com a líder virtual empatat amb el Barcelona i el Viladecans Old Stars. La propera setmana debuta el Barcino.

Barcelona – Viladecans Ath         10-7

Gavà – Manresa                              2-15

Hèrcules L’H – Viladecans OS     3-6

 

Sub-18 Beisbol

Sant Boi – Barcelona                     1-7

 

Sub-16 Beisbol

Gavà – Viladecans                          0-16

Barcelona – Sant Boi                     5-2

Sub-14 Beisbol

Gavà – Viladecans                          3-23

Barcelona – Sant Boi                     9-7

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?