CBS GAVÀ

Pau Sancho marxa a jugar a Bonn / Alemania

Pau Sancho marxa a jugar a Bonn / Alemania

sancho_l

El jugador català del CB Barcelona, jugarà la propera temporada amb l’equip Bonn Capitals de la Bundesliga alemanya.

Sancho que en els últims anys ha estat un dels millors batejadors de la Lliga Nacional, va rebre la notícia a finals de temporada a través d’un company de l’equip, tot i que ell ja tenia la idea de marxar fora per provar noves experiencies diu “ha estat una sort i ha coincidit amb les idees que tenia”.

El 10 de gener ja vol marxar cap a la ciutat alemanya per que a meitats de gener comença la pretemporada, tot i que com comenta que “La temporada comença a l’abril, per un tema de climatología, gran part de la pretemporada la farem als pabellons coberts quu té el propi club”.

Les instal·lacions dels Capitals supera les expectatives del jove jugador català. Nomes cal veure els 4 camps (1 oficial de Lliga, 1 d’entrenament i 2 pels més petits i el softbol), pabellons, oficines i demès tot un luxe per una ciutat amb una població de 330 mil habitants.RTEmagicC_2001-stadion-luftbild.JPG

El club gaudeix d’un bon nivell a la Bundesliga y es un referent, en una lliga que es divideix en nord i sud, cada grup amb sis equips i desprès uns creuaments de Playoff, que l’any passat ja van comptar amb la participació dels Capitals. Segons Pau, “espero que sigui una gran experiència tant nivell personal com professional, la lliga alemanya va millorant cada any i es un nivell molt competitiu. Conèixer una cultura nova sempre es interessant i aprendre l’idioma es un dels objectius”. Sembla que Sancho ja està anant a classes des de fa dos mesos, però sap que l’idioma en que es comunicarà al cmap es l’anglès, que domina perfectament gràcies als seus anys estudiant a San Diego.

De moment ja ha aconseguit que el club l’hi posi a disposició el pis on viurà amb tres jugadors americans de l’equip. El passat mes d’agost ja va poder estar una setmana per tancar temes, conèixer al manager de l’equip i als nous companys.

Pau, col·laborarà amb el club entrenant els nens de les categories inferiors, desprès haurà de guanyar-se un lloc a l’equip, ell pensa que “quan vaig estar a l’agost en els entrenaments em van probar de segona base i short stop, així que imagino que una de les dues posicions”.

Bona sort Pau.

Web Bonn CapitalsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?