CBS GAVÀ

PLAY OFF Infantil i Juvenil Beisbol

PLAY OFF Infantil i Juvenil Beisbol

Aquest cap de setmana es viuran els Play Off final de les categories Infantil i Juvenil de Beisbol 2011.

PLAY OFF INFANTIL BEISBOL: CB Viladecans vs CBS Sant Boi

  1. Partit: 29/10/2011 – 11.00h Camp: Sant Boi
  2. Partit: 30/10/2011 – 11.00h Camp: Viladecans
  3. Partit: 30/10/2011 – A continuació Camp: Viladecans

La carrera per determinar el campió es decidirà entre el CB Viladecans que ha acabat la fase regular com a líder imbatut amb 15 victòries sense derrotes i el CBS Sant Boi segon a la Lliga i amb un rècord de 10 victòries i 5 derrotes. El duel s’espera que sigui igualat tot i que els de Viladecans son a priori tal i com ha anat la temporada els favorits i de la mà del manager Andrés Sánchez Roman un dels tècnics més victoriosos i amb més experiència en la categoria intentaran alçar el 8è títol de la història pel club, l’últim aconseguit en el 2009 també amb Román com a manager. L’equip compta amb una bona rotació de llançadors Roger Porcar, Ivette Espin, Adrián Escolano i Laia Ibáñez.

El Sant Boi presenta un equip jove però liderat per Joaquim “Kuki” Carrillo, un altra tècnic amb experiència a la categoria i que des de sempre ha mostrat ser un gran coneixedor de l’esport, per tant el duel de tècnics segur que serà un argument més per no perdre’s aquestes finals. Kuki compta amb una staff de llançadors liderats per Àlex Flores, Dany Garcia, John Cardenas i Sergio Gutiérrez.

Palmarés historic de la categoria

Palmarés Títols
Hèrcules L’Hospitalet 10
CB Viladecans 7
CB Gavà / Roca de Gavà 7
CBS Sant Boi / Cinco Rosas 6
FC Barcelona 4
R.E.Belloch 4
P.Sant Joan Despí 1

PLAY OFF JUVENIL BEISBOL: FC Barcelona VS CBS Sant Boi

  • Partit: 28/10/2011 – 19.30h Camp: Sant Boi
  • Partit: 29/10/2011 – 16.00h Camp: Montjuic
  • Partit: 30/10/2011 – 11.00h Camp: Montjuic

Aquest es un dels Play Off més esperats de l’any, el nivell dels equips que han classificat es veritablement molt elevat. D’una banda el líder en la Lliga Regular, el FC Barcelona dirigit per Jorge Mikeleiz el navarrès que està afinacat a Catalunya des de fa molts anys i que ha aportat la seva experiència per fer un equip molt competitiu amb una base sòlida i amb un rècord de 13 partits guanyats i 2 pedruts. El segon classificat ha estat el CBS Sant Boi dirigit per Edgar Hernández el cubà que està fent una bona tasca al front d’un equip molt lluitador amb uns resultats de 12 partits guanyats i 3 perduts.

Anàlisi al FC Barcelona: La novena blaugrana compta en aquests moments amb un gran poder al bat, liderat per Ramon Varela, Carlos García, Alvaro Guillen, Eric Paez i Marc Ibáñez. També s’ha incorporat a meitat de temporada Lluis Bedia qui també ha estat un dels grans valedors d’aquest poder dels blaugranes. La defensa ha estat la clau de la temporada i els pocs errors han facilitat la tasca dels llançadors que en aquests moments atrevessen un gran estat de forma amb els obridors Eric Paez, Marc Ibáñez, Octavi Martí i Ramon Varela.

Anàlisi al Sant Boi: Els del Baix Llobregat han treballat a fons per poder fer front a un Play Off molt important per a l’entitat. L’equip titular compta amb el seu “lead off” David Martínez com a millor batejador acompanyat de Víctor Rodríguez, Arturo García, Aitor Hernández i Nestor Zamorano. L’staff de llançadors liderada per Gerard Plana i ben secundada per Víctor Rodríguez, Yoridan Martínez i Aitor Hernández.

Palameréz historic de la categoria:

Palmarés Títols
CB Viladecans 11
Hèrcules L’Hospitalet 11
CBS Sant Boi 10
CBS Gavà 9
FC Barcelona 5
Pops de Lloret 5
D.Siemens 4
Picadero BC 3
CB Hispania 2


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?