CBS GAVÀ

Podi català al Campionat d’Espanya Aleví amb màquina

Podi català al Campionat d’Espanya Aleví amb màquina

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Murcia el Campionat ´d’Espanya Aleví amb màquina de llançar. Dels 12 equips participants, 3 eren els que representaven el beisbol català. I, per a la nostra satisfacció, el campionat s’ha tancat amb… tots tres equips al podi! El Club Beisbol Barcelona en tercer lloc, el Club Beisbol i Softbol Viladecans els subcampions, i com a gran campió… el Club Beisbol i Softbol Sant Boi.

Tots tres equips van quedar enquadrats en diferents grups del campionat, i van salvar la fase classificatòria com a primers dels seus respectius grups. Van passar també els quarts de final, i van arribar les semifinals, en que dos equips catalans es tenien que trobar sí o sí. L’atzar va voler que fossin el Viladecans i el Barcelona els que haguessin de jugar entre ells un intens partit per arribar a la final, que va acabar amb victoria del Viladecans per 6 a 8. Per la seva banda, el Sant Boi va guanyar a l’Irabia. Ja teniem final catalana, i campió català assegurat.

Arribats a l’últim dia, el Barcelona es va enforntar al Irabia per tal d’aconseguir el tercer lloc. Al final, i desprès d’un intens i ajustat partit, l’equip català es va fer amb la victoria per 9-10. La final, que enfrontava el Sant Boi amb el Viladecans, va ser un partit molt intens inicialment, tot i que el talent dels jugadors del Sant Boi va inclinar ràpidament la balança al seu favor. El resultat final, 13-3 a favor dels santboians. I podi català.

Felicitem a tots tres equips per els resultats que han obtingut i els demanem que segueixin amb la bona feina que estan realitzant! Enhorabona!

sb vilabcn

 

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?