CBS GAVÀ

Pre-Selecció Catalana Little League Beisbol

Pre-Selecció Catalana Little League Beisbol

Des de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ens complau informar que els jugadors seleccionats en el document adjunt participaran a la Catalunya Baseball Week, en dos equips representants de la Federació amb els noms de Little League Red i Black.

 

D’aquest torneig sortirà el llistat definitiu de la Selecció Catalana Little League Beisbol, que assistirà al Campeonato de España “Sub-13” de Seleccions Autonòmiques, a celebrar-se els propers 9 al 12 de maig a Catalunya.

 

Si algun esportista convocat no pot participar en aquesta activitat, si us plau, ho haurà de comunicar enviant un correu electrònic a fcbs@fcbs.cat.

 

Tots els esportistes hauran d’assistir al camp Municipal de Beisbol de Viladecans el proper divendres 8 de Març, en els següents horaris:

  • Catalunya Red 8:45h
  • Catalunya Black 10:30h

 

Cada esportista haurà de dur el seu propi material de joc i pantaló de joc de color blanc i gorra del club i des de la FCBS es facilitarà la samarreta de joc i els implements d’equip (cascs, bats i equipament de receptor).

 

Els jugadors/es que necessitin justificant escolar ens ho facin saber al fcbs@fcbs.cat.

 

Adjunt Circular Tècnica amb els jugadors convocats:

Circular_Tècnica_9.19_Pre-Selecció_Little_League_Beisbol_2019

 

Adjunt Circular Tècnica amb el calendari del torneig:

Circular_Tècnica_10.19_Calendaris_Catalunya Baseball_Week_2019

 

logocatalunyabeisbolTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?