CBS GAVÀ

Presentació del Llibre “Strike Two” de Julio Pernas

Presentació del Llibre “Strike Two” de Julio Pernas

Ahir al vespre es va presentar al Museu Olímpic i de l’Esport el Llibre “Strike Two, El Beisbol a l’Espanya de la postguerra 1939 – 1960 i altres curiositat de l’esport espanyol”.

Maite Fandos, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, va presentar l’autor del llibre, Juli Pernas, i va remarcar la importància de la investigació històrica.

Strike Two, on es tracta, des d’una perspectiva esportiva, la realitat de la postguerra des de 1939 fins al 1960. El beisbol és l’element de cohesió per comptar 21 anys d’història d’un país sota un sistema dictatorial. Les societats del benestar destaquen per tenir un gran desenvolupament en les polítiques esportives.

Juli Pernas, llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i actual president de la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, ha volgut contribuir, amb la seva feina i dedicació, a mantenir vius els valors històrics de l’esport.

Durant la presentació es va poder comptar amb varis representants de les institucions catalanes, entre ells destacar al Sr.Joan Anton Camuñas, Sr.Pere Sust i el Sr.Josep Lluís Vilaseca tots ells han estat Secretari General de l’Esport a Catalunya, el President de la FCBS el Sr.Juan Luis Giménez de Cisneros i representants dels clubs catalans i amics de l’autor.

Escrit i Fotografia (Museu Olímpic: Ibone Lallana)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?