CBS GAVÀ

Projecte del nou camp de Beisbol, Softbol i Fútbol Americà de L’Hospitalet

Projecte del nou camp de Beisbol, Softbol i Fútbol Americà de L’Hospitalet

El passat divendres dia 6 de maig l’Ajuntament de L’Hospitalet va anunciar la remodelació del camp de beisbol, que passarà a ser una pastilla esportiva pionera a Europa, doncs nomes es coneix que als Estats Units i al Japó hi hagi un equipament multiesportiu amb beisbol, softbol i futbol americà.

Seguidament, el dilluns dia 9 de maig, el Tinent d’Alcalde, el Sr. Cristian Alcazar i el Regidor d’Esports i Joventut, el Sr. Laureà Fanega Macías, van convocar una reunió amb el president de la FCBS, el Sr. Jordi Vallès Mestres, el vicepresident, el Sr. Òscar Milla Martínez, el president del CBS Hèrcules L’H., el Sr. Juan Luís Giménez de Cisneros i Ferrándiz i el Director Tècnic de la FCBS, el Sr. Eric Segura Giménez, on es va poder parlar de la visita de la Consellera de Presidencia de la Generalitat Sra. Neus Munté amb l’alcaldessa de la ciutat Sra. Nuria Marin.

La reunió es va celebrar a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i es van començar a crear cercles a nivell tècnic sobre el projecte del futur camp de Beisbol, Softbol i Fútbol Americà.

El projecte tractarà d’un nou estadi situat al mateix espai actual de Beisbol, on es crearan tres espais tot de gespa artificial (excepte zones específiques), a més comptarà amb túnels de bateig, una zona de 6 a 8 vestidors, un bar-restaurant i d’altres espais per als clubs de la ciutat, el CBS Hèrcules L’H i els Pioners de Futbol Americà.

L’ajuntament ha anunciat aquest projecte com a un projecte de país, on treballaran conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. Està plantejat que aquesta obra comenci el proper any 2017. Actualment el club amb més historia de l’estat espanyol, compta amb 8 categories i més de 100 esportistes repartits en beisbol Sub-9 (Beeball), Sub-12, Sub-14, Senior 1ª Divisió, Softbol Cadete, Softbol Open, Softbol Masculí i Slow Pitch- Veterans.

Render beisbol-footballTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?