CBS GAVÀ

Projecte Softball Campió d’Espanya Sub-19 femení

Projecte Softball Campió d’Espanya Sub-19 femení

L’equip gavanenc va vèncer el passat diumenge a la final a les veïnes de Sant Boi per un ajustat 4 a 0. Una final catalana de molt nivell amb dos equips ben treballats. L’equip de Gavà, pren el relleu de les santboianes i a més sumen el seu segon campionat de la categoria, el primer data de 2010.

El camí a la final no va ser senzill, els dos equips del grup van ser l’OBB basc i el Fènix de Valencia, ambdós conjunts plagats de jugadores de la Lliga Nacional, sens dubte el grup més complicat, una derrota podria haver deixat a les del baix llobregat fora de la lluita pels primers llocs. Uns resultats de 8 a 1 amb les basques i 4 a 3 amb les valencianes les feia passar com a primeres de grup. Des d’aleshores l’equip hauriade veure’s les cares amb els altres participants catalans, primer amb l’Hercules L’Hospitalet a quarts de final amb una victòria contundent per 10 a 0, la semifinal amb el CB Viladecans qui va lluitar sense recompensa per un ajustat 3 a 1 i la gran final amb el Sant Boi.

Les hospitalenques van millorar la plaça de l’any anterior i van acabar sisenes, tot i tenir opcions del cinquè lloc desprès de perdre per la mínima 4 a 3 amb un experimentat Dridma de Madrid, les viladecanenques es van conformar amb el quart lloc desprès d’un bon torneig, tot i caure a la consolació per 5 a 1 amb l’OBB.

Resultats magnífics pel softbol català que en la última dècada ha guanyat 7 Campionats de la categoria:

 • 2010: Projecte Softball Gavanenc
 • 2012: CB Viladecans
 • 2013: CB Viladecans
 • 2014: CB Viladecans
 • 2015: CB Viladecans
 • 2016: CBS Sant Boi
 • 2017: Projecte Softball Gavanenc

En l’apartat individual, la jugadora Chiara Biasi del Projecte va ser la MVP – Jugadora Més Valuosa, Paula Flores del CBS Sant Boi la millor batejadora i la basca d’OBB Amaia Larraza la millor llançadora.

 1. Projecte Softball (Catalunya)
 2. CBS Sant Boi (Catalunya)
 3. OBB Bizkorrak (Pais Basc)
 4. CB Viladecans (Catalunya)
 5. Drima Rivas Ciudad del Deporte (Madrid)
 6. Hèrcules L’Hospitalet (Catalunya)
 7. CBS Antorcha (Valencia)
 8. Atlético San Sebastián (País Basc)
 9. Fènix València (Valencia)
 10. Capitalinos Gran Canaria (Canaries)
 11. CD Severo Ochoa (Múrcia)

Apartat web resultats, classificacions i estadístiques (RFEBS)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?